torsdag 20. juni 2019

Toffifee-esker til lærere

Jeg har laget fire Toffifee-esker som sommergave til barnas kontaktlærere på skolen. Det er hyggelig å lage en slik liten oppmerksomhet, og sjokolade er jo alltid en hit :-)

De er rimelig enkle, har laget to av hver til mann og dame. Til de blå har jeg brukt mønsterark fra Kaisercraft, pynt (fe og fugl) fra Prima, chipboard fra Wycinanka, blomster fra Woc (og snurreblomster fra Kort og Godt) og bokstaver fra Nellie Snellen. Alle kanter er rufset litt og jeg har pyntet med noen halvperler her og der.

Til karene har jeg brukt ark fra Papirdesign, chipboard fra Snipart og charms fra Korthobby. Bokstavene er fra Scrapmagasinet. Rammen rundt teksten til venstre er fra Lawn Fawn.

God sommer er satt sammen av to ulike stempelsett fra Huldra design, "God" fra en juleplate og "sommer" fra stempelplata med fisker på. Fonten er nesten lik, bokstavene i "sommer" er litt mer fylt, men synes de passet greit sammen likevel :-)

Bakside med skriveplass. De to nederste er stanset ut med rektangeldie med sømkant fra Cottage Cutz, øverst til venstre er Spellbinders og til høyre er Wild Rose studio med Spellbinders-oval til å skrive på.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar