lørdag 29. juni 2019

Bursdagskort til minstefrøkna

I dag blir min yngste datter 10 år! En dag hun har ventet leeeenge på! 10 år, nesten like høy som storesøster som er to år eldre og er blid stort sett hele dagen! Mange venner og rekker aldri å kjede seg :-) Hun fikk selv komme med ønsker til hva slags kort hun skulle få, og da hun sa shakerkort og cupcake, var jo ikke jeg vond å be. Her er begge deler! :-)

Cupcake og tekst kommer fra Kort og Godt. Teksten er stanset ut med banner fra Lawn Fawn. Kaken er stemplet med Hero Arts Vanilla og fargelagt med no lines-teknikk. Fargene er listet opp under. Mønsterark er fra Maja Designs Denim & Girl-serie. Bokstaver fra Nellie Snellen, tall fra Uniquely creative og doily-ramme fra Lifestyle crafts. Kake og tekst er montert på limputer.

Til shakerdelen har jeg brukt ulike paljetter fra Pretty Pink Posh. Bringebæret på cupcaken er dekket med Glossy Accent. Jeg har brukt følgende farger:
Bringebær: RV99, 69, 66, 63
Glasur: RV 17, 14, 13, 11, 10
Kake: E27, 25, 23, 21
Form: E79, 77, 74, 71, 70

Innsider med stempler fra North Star Design og Norsk Stempelblad. Rammer fra Lawn Fawn (Stitched scallop rectangle frame). Teksten på skrå på øverste delen er navnet på mønsterarket. Klipte det ut og rev litt i kantene.



2 kommentarer:

  1. For et nydelig kort! Tenker hun blir kjempe glad når hun får det :D Nydelig farget også, fikk nesten lyst på cupcaken :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for hyggelig kommentar! :-)

      Slett