onsdag 21. november 2018

Til en kaffeelsker

Her har jeg laget et omslag til en kaffepose til en som er glad i kaffe. Slike smågaver er enkle og kjappe å lage og er veldig hyggelig å gi bort. De blir jo satt stor pris på også :-) Jeg har ingen mal på denne, da jeg bare har brettet rundt kaffeposen og laget brettekant der det var naturlig. Denne posen ble gitt til min pappa på farsdagen :-)

Jeg har brukt produkter fra Papirdesign på denne posen, mønsterark, stempler og dies. Kun kanten på lokket som ikke er derfra, den har jeg stanset ut med en Spellbinders-bord. Alle kantene er lett rufset til. Vimpelen er forresten en die fra Rayher også :-)

Mønsterarkene kan du finne her og rammedie'ene her. Her er bannerdie'en. Denne har jeg forlenget ved å ikke kutte ut hele på en gang, men ved å legge kanten utenfor kutteplata på Big Shot'en først, snudd arket og flytet die'en og så stanset ut enden (og ikke vimpeldelen). Høres kanskje litt komplisert ut, men det er veldig enkelt og på denne måten kan du både forlenge og forkorte en die.

Et lite skrivefelt på baksiden. 

I lokket er det magnet som lukkemekanisme. Jeg har satt en binders i toppen for å holde fast kaffeposen på innsiden. Da faller den ikke ut :-)

Og kaffen er Herrekaffe fra Hadeland Glassverk sammen med en annen pose godt ;-) (Bildet er funnet på nett da jeg ikke tok bilde av disse samlet selv)Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Scrappelysts novemberutfordring: maskulint (farsdagsgave)
- Papirlosjens novemberutfordring: mann/gutt (farsdagsgave)

3 kommentarer:

 1. Så koselig pose og så ekstra hyggelig å gi bort god kaffe på denne måten!

  Takk for at du deltar i november-utfordringen hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 2. Så koselig kaffegave.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 3. Herlig gavepose. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett