onsdag 14. oktober 2015

Nissefar i pipa

Dette kortet er laget med denne herlige nissen som titter ned i pipa. Det er to stempler, denne og nissen på vei ned i pipa. Det andre har jeg plassert på baksiden, da jeg syntes det passet fint der :-) Stemplene er fargelagt av DT Elin, og siden jeg ikke er like glad i å fargelegge, donerte hun disse to til meg. Hurra! :-)

Stempelet heter julenissen sjekker pipa og er ganske så nytt. Ble sluppet på Stempelscrapmessa. Her har jeg hatt på litt snø med snøpenn her og der. Mønsterpapir er fra Maja Design og Papirdesign og er hentet fra restebunken min. Hashtag-stemplene er fra Kreativ Lek-plata. 

Juleklem er die fra Kaboks, snøkrystallene er dies fra Kaboks og Marianne Design. Det store snøfnugget er chipboard fra Maya Road som jeg har malt med Distress Paint og dekket med Distress Dry Glitter. Button fra Papirdesign.

Jeg har limt de ulike panelene med foam-tape. Da blir det litt 3D-effekt i kortet på en enkel måte.

Motivet er fargelagt med Copics (siden jeg ikke har fargelagt det, vet jeg ikke hvilke farger som er brukt). Her ser man også snøen rundt og på pipa litt bedre. 

Her ser man også litt bedre at det er luft mellom lagene. Både hashtag-stemplene og de små snøfnuggene er satt på limputer. Må ha litt dybde i kortet :-)

På innsidene har jeg brukt flere stempler: Snøen daler stille ned (denne finnes i en vertikal gotisk versjon også), poststempel Nordpolen, liten og juletrær, mini (disse finnes i tre ulike størrelser, så man kan lage en hel skog om man vil). 


Julenissen på vei ned pipa er perfekt å sette på baksiden av kortet sammen med det andre på forsiden. Ellers kan man jo bruke de på ulike kort. Jeg syntes det var litt morsomt å ha de både foran og bak. :-)

Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Papirdesigns oktoberutfordring: bruk av dies (Juleklem og snøfnuggene er dies)
- Card and scraps utfordring #104: bruk stempler
- Kort o Manias utfordring #138: lag på lag
- Krativ Scrappings utfordring #10: lag på lag


2 kommentarer:

  1. Hei ! Flott kort! Takk for at du deltar på vår utfordring hos Papirdesign!

    SvarSlett
  2. Så nydelig julekort!
    Takk for at du ble med på utfordingen til Papirdesign i oktober.

    SvarSlett