lørdag 31. oktober 2015

Gavesett til en mormor

Dette settet fikk jeg bestilling på. Bestiller ville ha en strikkepinneboks med tilhørende kort. Flaks at jeg hadde flere like ark av disse (de siste!). Først vil jeg vise dere kortet. Mønsterark fra Inkido, brukt begge sider av arket, og en bit fra et Maja-ark. Dette kortet er litt mindre enn vanlig, 12x12 cm og litt enklere enn de jeg vanligvis lager på bestilling.

Sommerfuglen er fra Prima og blomstene er fra WOC og North Star Design. Ovalen er stanset ut med Spellbinders, med Elegant ovals-ramme i hvit Bazzill bak. Perletråden har jeg fått av en nabo. Perlererler fra Kort og Godt og Fabscraps og laget noen med Pearlpen også. Bokstavene er fra Nille.

Detaljbilde. Liker disse sommerfuglene veldig godt, men de var ikke så lette å få tak i. Disse er kjøpt på Hobbyhagen. 

Stemplene på innsidene av dette kortet er fra denne platen. Stemplene her er små og perfekte til mindre kort. Så har jeg stemplet litt i kantene med denne swirlen og poststempel (ettersom det er et julepoststempel, har jeg maskert bort rundingen i stempelet, slik at bare stripene og den lille teksten synes). Sommerfuglen er klippet ut fra mønsterarktet (bak en av ovalene). 

 Så lagde jeg en boks til strikkepinner. Denne er laget av en Pringlesboks. Har brukt et bilde fra Digistam (gruppe på facebook), blomster fra litt her og der og tekst skrevet ut fra pc. Ulike charm med strikketema her og der. Noen av disse er kjøpt hos korthobby, men et par andre er kjøpt på et gatemarked i Roma (utrolig hva man kan finne på ferie!) 

Motivet og tekstene er satt på limputer fra Søstrene Grene, noe som jeg fant ut ikke var så lurt fordi limet ikke satt så godt. å jeg måtte lime ekstra med Panokittlim fra Panduro. Etter et par runder satt det bedre. Har brukt disse limputene til mye før, men da på rette paneler, så tydelig at de ikke sitter så godt når underlaget ikke er plant...

 Lokket på boksen med litt blomster, perletråd og en charm (fra korthobby).

Og hele settet samlet. Håper mottakeren blir fornøyd! :-)


Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Nordsalten hobbyklubb #126: pyntede bokser/esker
-  Papirlosjens oktoberutfordring: rosa
- Kort o Mania's utfordring #139: inspirert av jentene (Astrid med sin rosa krone med perlebånd)
- Papirdesigns oktoberutfordring: bruk dies

5 kommentarer:

 1. Et vakkert sett du har laget Heidi :-) Kortet er like flott på innsiden som fremsiden, og boksen er nydelig dekorert. Hvem vil ikke bli glad for å få noe så flott på bursdagen sin :-) Veldig kjekt å se at du ble inspirert av mitt bidrag :-)
  Takk for at du deltar hos Kort`O`Mania, og lykke til !!

  Astrid DT

  SvarSlett
 2. Nydelig både boksen og kortet, søte farger og flott pynting.
  Takk for at du deltar på KortoManias utfordring.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 3. Nydelig sett med Kort og strikkepinneboks! Flott pyntet og sammensatt. Takk for at du scrapper med Nordsalten Hobbyklubb. Anne Lill - DT NSHK

  SvarSlett
 4. Nydelig kort og boks, mottaker må jo bare bli glad :-) Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Rosa. DT Monica

  SvarSlett
 5. Dette var jo ett nydelig sett! heldige hun som skal motta det!

  SvarSlett