torsdag 29. oktober 2015

vintag til nyutdannet sykepleier

Her har jeg laget en vintag til en vi kjenner som har klart å ta sykepleierutdanning i voksen alder. Med tre små barn og fulltids student har det vært mange tøffe tak, men med god hjelp fra venner og familie og skikkelig stå-på-vilje selv, har det jo gått kjempebra! :-)  Så denne synes jeg hun fortjente ;-)

 Har brukt ark fra Maja Design (Sofiero-serien), digistamp fra KennyK (naughty nurse), blomster fra WOC og North Star Design, tekststempler fra NSD og bokstavklistremerker fra Nille :-) Charms er fra Korthobby. Har limt fast perletråd rundt ovalen under motivet. Noen av tekstene er satt på limputer. Motivet er også satt på limputer.

En sløyfe med seambinding-bånd med en champisflaske-charm. Har også brukt produktlinjen fra et Maja-ark. Synes teksten passet fint her. Har krøllet litt i papiret og svertet i kantene, men det synes ikke så godt på bildet.  

Har farget med Promarkers. Og for første gang fikk jeg til ordentlige roser i kinnene. Ble fornøyd med det. Kunne vært litt bedre fargelegging, men men. Det er ikke ofte jeg fargelegger, så får si meg fornøyd med denne :-) Mottaker ble i hvert fall superfornøyd! ;-)

 Baksiden med tekster fra NSD (kommer fra denne platen, hvor du kan sette sammen ulike stempler selv). Og et nærbilde av tag'en hvor man ser at motivet står litt ut fra tag'en. Vil gjerne delta i følgende utfordringer:
- Live and love crafts october challenge: pink
- Papirdesigns oktoberutfordring: bruk dies
- Papirlosjens oktoberutfordring: rosa
- Kort o Manias utfordring #139: utfordret av jentene (utfordret av Mari med det rosa kortet med blomster og dies - selv om det ikke ble like enkelt som planlagt...)4 kommentarer:

 1. Knall tøff tag :-) Tusen takk for at du deltar i papirlosjen sin Rosa utfordring:-) Klem DT-Elisabeth

  SvarSlett
 2. Kjempesøt tag i nydelige farger og ark.
  Takk for at du deltar på KortoManias utfordring.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 3. Lekker tag.
  Tusen takk for at du deltar hos Papirdesign.

  Hege.

  SvarSlett
 4. Superläcker och kul tag i underbar vintage-stil. Och så får man ju säga att du hade det perfekta motivet! Tack för att du deltar i LLC:s oktober utmaning; hoppas du kan vara med även den här månaden.
  Kram, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  SvarSlett