lørdag 10. oktober 2015

Melkehjerter

I dag er det allerede blitt 10. oktober og det er på tide med en ny utfordring hos North Star Design! Denne måneden kan du bidra med juleprosjekter. Nå har mange startet med julekort og andre julerelaterte ting, og mitt bidrag denne måneden er en pyntet eske med melkehjerter.

Today is already 10th of october and time for a new challenge at North Star Design! This month is Christmas-projects and I have decorated a box of milk chocolate hearts. I've just glued paper on the original box instead of making a new one.

Jeg har brukt de fine julearkene fra Maja Design fra i fjor (a gift for you  shipped from the North pole). Brukte disse arkene myyye i fjor, og det blir nok brukt en del av de i år også, tenker jeg. De er jo så fine!

I've used the beautif paper from Maja Design - A gift from you (shipped from the North pole). 

Teksten øverst er fra platen Gode, gamle juletekster. En liten smak av jul finnes i nettbutikken i to andre varianter, her.  Motivet er fra et av utklippsarkene i juleserien til Maja Design, veldig koselig bilde :-)
Gjerdet er en die fra La-la-land og er egentlig i ett stykke. Jeg har bare klippet den opp litt. Alle kanter er rufset og svertet med Distress Ink Pumice Stone. Snøfnuggene er dies fra Kaboks (og de minste fra Fiskarspunch) og perler fra FabScraps og Kort og Godt.

Stamps from North Star Design, dies from La-la-land, Kaboks (a norwegian company) and Spellbinders. All edges are distressed and inked with Distress Ink Pumice Stone.


Tekstene på sidene er stemplet rett på mønsterarket og klippet ut. Litt snø med snøpenn rundt og satt på limputer. 

Under flappen her har jeg satt en magnet som lukkemekanisme. Siden jeg har limt mønsterark over den åpningen som er på esken opprinnelig måtte jeg finne en annen måte å lukke esken på. 

To close the box I've glued a magnet behind the design paper.

På innsiden har jeg malt med hvit Gesso langs kantene for å skjule den gule fargen på esken. Teksten Julehilsen kom i fjor sammen men flere andre i samme serie. Stjernene i kanten er stemplet svakt med Pumice Stone og er fra dette stempelet. Jeg har bare klippet de ulike dele fra hverandre.

Inside the box I've painted with white Gesso to hide the yellow colour of the original box.

Dette er undersiden av esken og her har jeg satt store perler i hjørnene som ben.
Adventslys-stempelet finnes i en annen variant også (horisontal).


Så nå håper jeg du ble litt inspirert til å komme i gang med litt juleproduksjon. Selv lager jeg ikke så mange julekort, men det blir en del andre ting til julemarked og andre smågaver. Så det kommer mye i bloggen fremover nå:-)

Med denne Melkehjerteesken ønsker jeg å delta i følgende utfordringer:
- Papirdesign oktoberutfordring: bruk dies
- Picture and scraps #104: bruk stempler
- Kort o Mania #138: lag på lag
- SLS Lines september challenge: monochrome
- Papertake weekly october challenge: anything goes


6 kommentarer:

 1. wawwww så super flot ♥

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring.

  knuzzzz ♥

  SvarSlett
 2. Flott eske, nydelige ark og mange flotte detaljer. Takk for at du er med på Card and Scrap sin utfordring. DT Graciela.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott julekort!
  Takk for at du ble med på utfordringen til papirdesign.

  SvarSlett
 4. Utrolig flott, tusen takk for at du er med oss på utfordring hos
  Card and scrap.
  Bente:)

  SvarSlett
 5. Nydelig! Tusen takk for at du deltar i vår lag på lag utfordring hos Kort o Mania! Anne Lill - DT KOM

  SvarSlett
 6. Lekkert pyntet melkehjerteeske.
  Tusen takk for at du deltar hos Papirdesign.

  Hege DT

  SvarSlett