torsdag 18. juni 2015

Tryllekort i gult

En kollega gikk av med pensjon for litt siden og da måtte jeg jo lage et kort. Det ble et tryllekort denne gangen også, jeg laget et til datteren min som du kan se her. Dette kortet ble i andre farger og med et annet motiv, men de blir jo ganske like likevel.

Jeg har brukt ark fra Inkido -  (har brukt begge sider av arket) og motiv fra Art Impressions. Digger den dama her! Motivet er stanset ut med oval Spellbinder og limt på en ramme av Elegant ovals (også Spellbinders). Svertet i kantene og hatt på glitterlim.

Banneret er en die fra La-La-Land og her har jeg stanset ut i hvit Bazzill. De hvite hjertene (som blir stanset ut) har jeg limt oppå mønsterpapiret igjen. For å mønsterpapiret til å passe ordentlig, "stemplet" jeg med die'en på papiret for å få formen på banneret. Dermed var det bare å klippe ut, og sverte i kantene. Bokstavene er fra alfabetet til Scrapmagasinet og disse passer så godt til kort (akkurat passe størrelse) :-)

Tekststripene er bare skrevet for hånd, klippet ut, svertet og satt på limputer. Sommerfuglene er klippet ut fra mønsterarket. Blondepunchen er fra Martha Stewart.

Hadde ikke riktig gule farger, men man tager hva man haver, og så blir det sånn ca likevel. Her er blomster i kremfarge, brunorange, gulorange og rød-gul. Blomstene er fra WOC, North Star Design og Storyteller. Blomstene har fått litt glitterlim på seg, men det kommer ikke så godt frem på bildene.

Motivet er fargelagt med en blanding av Copics og Promarkers.

Innsidene med skrivefelt øverst (glemte å ta bilde før jeg skrev inni) og tekstfelt nederst. Teksten er fra North Star Design fra denne platen hvor du kan sette sammen stempler selv, så har man til mange ulike anledninger :-) Hashtag-stempelet er også fra NSD, fra denne plata. Stemplet svakt så det bare synes i bakgrunnen. Her skrev alle kolleger under slik at kortet var en hilsen fra alle sammen.

Denne teksten på baksiden er også fra NSD og passer til mange anledninger. Kan brukes til begge kjønn, litt humoristisk og passer til de voksne, synes jeg :-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Kreativ Hobbys utfordring #2: sommer
- Papirlosjens juni- og juliutfordring: alt er lov
- Card and Scraps utfordring #98: bruk dies
- Storytellers utfordring #38: favoritt fargekombo
- Vintage utfordring # 104: blomster


4 kommentarer:

 1. Takk for at du deltar med dette flotte kortet på utfordringen hos Kreativ hobby.

  SvarSlett
 2. Bare elsker de tøffe stemplene!
  Takk for at du deltar hos Kreativ Hobby

  DT-Heidi

  SvarSlett
 3. Kult kort, elsker motivet:)
  Takk for at du deltar på utfordringa hos Kreativ Hobby.
  DT Anita

  SvarSlett
 4. Nydelig kort med herlig motiv!

  Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Alt er lov.

  DT Monica

  SvarSlett