torsdag 25. juni 2015

Konfirmasjonskort i blått og svart

Her har jeg laget et kort på bestilling. Det var ønskelig med noen blått og konfirmanten likte fotball og data, så da passet det i hvert fall med data-arkene fra Papirdesign. (Var dessverre tom for fotballark, men man kan jo ikke ha alt til enhver tid...)

Motivet er funnet i facebookgruppa Digistamp og dette passet jo veldig godt til fargene på kortet. Rammen bak i svart er Romantic Rectangles fra Spellbinders. Stemplene er fra North Star Design og konfirmantstempelet kan du finne her, mens #-stemplene er fra disse platene. 

Mønsterark er fra Papirdesign (alle sammen - 4 ulike totalt). Ellers er det ganske enkelt med filmstripe og egenlaget pebble limt på en svart bruskork. De små stjernene er stanset ut fra borden på kortet. 

Har brukt den tykke tapen fra Biltema på bilde + ramme, men det var visst litt vanskelig å ta bilde av det...

Filmstripene er bare stiftet fast, bruskorken er limt på oppå.

Teksten på venstre innside er fra North Star Design og den kan du finne her. Har også stemplet svakt med et stjernestempel, men dette er fortsatt ikke kommet i nettbutikken. Håper det kommer snart. Stripen med "konfirmant"- arket er bare limt på i endene slik at man kan putte litt penger bak. 

"Til konfirmanten" kommer fra denne Word Window-platen. Har stemplet svakt med stjernestempelet her også. Jeg er veldig glad i å bruke bakgrunnsstempler på kantene på kortene jeg lager. Har som regel alltid det på tekst- og skrivefelt og noen ganger på motivet foran på kortet også. Den sorte rammen her er Scalloped Squares fra Spellbinders.

Baksiden med resten av arkene. Siden jeg bare har brukt restepapir på hele kortet, var det ikke nok igjen til at det ble likt på baksiden som de andre sidene, men det synes jeg ikke gjør så mye :-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Scrappehjertets juni- og juliutfordring: alt er lov
- Papirlosjens utfordring i juni og juli: alt er lov

1 kommentar:

  1. Så flott konfirmasjonskort!

    Takk for at du deltar på Papirlosjen sin utfordring Alt er lov.

    DT Monica

    SvarSlett