lørdag 27. juni 2015

Til en liten prins

Her er et babykort jeg har laget i grønntoner. Ikke alle babykort må være blå eller rosa, synes jeg... Jeg er veldig glad i grønn, selv om jeg ikke lager så mange grønne kort... (Er jo en grunn til at jeg har grønn bil. Hehe...)

This card is made to a little baby boy. I don't think every baby card should be either blue or pink, so I made this in green. 

Mønsterark er fra FabScraps, stempler er fra North Star Design. Det samme er fuglediesen, men den er ikke i nettbutikken enda. De grønne sløyfene er farget med Promarker (Holly), båndet var opprinnelig hvitt. Traktorbåndet har jeg fått en plass, så vet ikke helt hvor det er fra. Charmsene er fra Korthobby (barnevogn) og Storyteller (føtter). Perlene husker jeg heller ikke hvor er fra.

Designpapers fra FabScraps, stamps and die from North Star Design, the green ribbon is coloured with Promarker Holly (was originally white). 

Babyskoene er farget med Promarkers og stanset ut med rund Spellbinders. Scalloped kant rundt. Kantene er svertet med Distress Ink Pumice Stone, og har hatt glitterlim rundt kanten. Til Vesleprinsen er stemplet med Archival Ink Coffee rett på papiret. 

Motivet er satt på limputer for å få litt høyde på kortet.  

Denne teksten synes jeg er så fin og passer både til baby og større barn. Her har jeg også stemplet med stjernestempel i kanten og en miniutgave av babyskoene (ligger ikke i nettbutikken) i hjørnet.  

Denne teksten på andre innsiden liker jeg også veldig godt. Babyen i hjørnet synes jeg var veldig koselig, og passer jo like godt til jente som til gutt.Ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Storytellers utfordring #38: favoritt fargekombo
- Korthobbys sommerutfordring: alt er lov
- Papirlosjens juni- og juliutfordring: alt er lov
- Card Mania Challenge #69: use a metall embellishment
- Deep ocean challenge blog  #106: monochrome
- Cute card thursday #379: stars/stripes (I've stamped stars at the inside panels)
- All sorts challenge - week 316: use a stamp 

3 kommentarer:

 1. Lovely card. Thanks for joining us at Card Mania Challenge! zetkaArt

  SvarSlett
 2. Beautiful card. Thank you for joining us at Card Mania Challenge. Good Luck!

  SvarSlett
 3. Herlig kort! Så flott at du har brukt andre farger enn 'de vanlige babyfargene'
  Tusen takk for at du deltar på 'Alt er lov' utfordringen hos Papirlosjen.
  Smil fra DT-Ane Lene

  SvarSlett