søndag 31. mars 2019

Enkel flasketag

Noen ganger har man litt dårlig tid til prosjekter som skulle vært ferdig i går... Dette er et av de... :-) Synes det er hyggelig å gi bort en liten oppmerksomhet når noen har bursdag, men det er ikke alltid hjernen er tilkoblet til rett tid... Da ble det litt knapp tid på denne tag'en, men det er greit det også, noen ganger.  Og å bruke restepapir er jo nesten litt terapi, det gir alltid en god følelse :-)

Tag'en er helt enkel rektangulær, ca 4x4" øverst og 4x7" på den nederste delen. Jeg har brukt stempler fra Huldra designstudio og Papirdesign (i midten). Fleksitekst-platen til Huldra er en av mine desidert mest brukte stempelplater for tiden, den passer til omtrent alle anledninger! Tekstbannerne er stanset ut med Lawn Fawn Every sentiment banner dies. Digger dette settet og bruker det utrolig mye. Det kommer i tre ulike størrelser så det passer til flere ulike typer stempler.

Limputer er ofte i bruk på mine prosjekter, dette er intet unntak. Bannere og tekst i midten er montert på limputer for å få dimensjon. Charms er fra Korthobby og chipboarden er fra Snipart.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar