søndag 14. juli 2019

Kort til en jubilant

Etter flere dager med kort til damer er det jo på tide å vise frem et kort til en mann. Dette kortet ble laget på bestilling til en jubilant og det var ønske om et litt røft kort til en som liker bil og musikk.

Jeg har brukt mønsterark fra Studio Light og Papirdesign. Den ovale rammen er stanset ut med dies fra My Crafty Times, bokstavene er fra Sizzix, tall fra Uniquely creative. Gitaren er fra Crafter's companion (tørrembosset for å få frem strukturen) og tannhjulene er fra Tim Holtz og Korthobby. Bilen er funnet på Pinterest og klippet ut. Den er montert på limputer, høyere mot fronten slik at den stikker ut av rammen. Kanten på tannhjulpanelet er stanset ut med en Fiskarspunch. Alle kanter er rufset litt. 

Noe av rustmalingen har jeg laget selv, jeg har brukt den gule rustfargen fra Prima (de andre i settet hadde tørket ut) mens den brune er selvlaget. Her har jeg brukt Primas texture powder og blandet med Distress Ink Walnut Stain refill. Har blandet litt med den gule fargen også for å få litt ulike farger.

Innsider med stempler fra North Star Design. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar