fredag 21. juni 2019

God sommer!

I dag er siste skoledag for mine barn og jeg har i den forbindelse laget noen enkle kort for å ønske god sommer og takk for et fint skoleår. Kortene er små, 10x10 og 10x12 cm. Det er jo kun ment som en liten hilsen fra barna; en hyggelig gest.

På herrekortet har jeg brukt restepapir fra Papirdesign og silhuett fra Dixi Craft. På de andre kortene har jeg brukt layering-stempler fra Altenew. Det blå er fra settet Beautiful day, de andre er fra Vintage roses. De er stemplet med stempelputer som også kommer i sett på fire og fire nyanser i hver farge. Også fra Altenew. Disse er supre å bruke til slike lag-stempler. Bruker stempelplattform slik at det er lettere å stemple nøyaktig på samme sted for hver farge. 
Rosa sett heter Cherry blossom, blått sett Deep blue seas, gult sett Pocketful of sunshine og rødt sett Tea Party.

Kortene med stempler fra Vintage rose-platen. Bakgrunnen er embosset med embossingfolder fra Darice og svertet med en av fargene i stempelsettet slik at fargene blir like. Bokstavene er fra Scrapmagasinets alfabet. "God sommer" er satt sammen fra to ulike stempelplater fra Huldra design og er stanset ut med bannerdie fra Rayher. Banner og blomst er montert på limputer, det samme er hele panelet. Jeg er avhengig av limputer :-D

Det blå kortet er stemplet i blått med settet Deep blue seas. Beautiful day heter stempelplaten. Her har midten av blomsten fått glitterlim og en dråpe (fra Pretty Pink Posh). Selvfølgelig er den store blomsten her også montert på limputer. :-)

Innsidene er enkle, med god plass til å skrive. Det fikk jentene gjøre selv :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar