torsdag 6. juni 2019

Bryllupsserie

Hei! i dag blogger jeg for Hobbykunst og har laget en serie med bryllupstema. Snart er det full bryllupsesong og mange skal lage invitasjoner, bordkort og kanskje takkekort også. Jeg har derfor laget en slik serie til inspirasjon.

Først ut er invitasjonen. Mønsterark (serien Bryllupsfest) og die fra Papirdesign. Gullkartong fra Rayher og finnes her. Dress og kjole er laget selv. Dressen er et rektangel som er klippet opp på midten til ca halvveis ned på jakka. Jakkeslagene brettes utover. "Skjorta" er bare to hvite striper kartong som er limt oppå hverandre med svarte perler til knapper. Kraven er brettet inn fra kantene og limt fast i midten.

Kjolen er laget ved å brette en kakeserviett. Den legges ikke helt over, men brettes slik at blondekanten  fra både "topp" og "bunn" synes. Brettes så litt på skrå og klipper over hjørnet på toppen. Overdelen av kjolen klippes til av en ny serviett og jeg har limt en smalt bånd i livet for å skjule skjøtene. Små gullerperler er limt på her og der. Det finnes flere videoer på nett på hvordan man bretter en slik kjole (doily dress eller doily folding eller noe lignende).

Kjolen og teksten er limt på med limputer i ulike høyder for litt dimensjon.

Bordkortet er enkelt med ark fra samme serie og to dies i gull fra Rayher. Her har jeg også klipt av en kakeserviett for å ta igjen det elementer fra invitasjonen. Ringene finner du her og hjertene finner du her. Ringene ermontert på limputer. Navnefeltet er stanset ut med en die fra Lawn Fawn. Dette settet bruker jeg mye!

Takkekortet er en miks av både invitasjon og bordkort med flere av de samme elementene. Mønsterarkene er fortsatt fra Bryllupsfest-serien, men litt andre ark enn de forrige (nå er de jo gift). Tusen takk er en die fra Papirdesign, montert på limputer. 

Her ser man litt bedre bruken av limputer og hvor mye det gjør for slike enkle kort. Jeg synes det gir bedre dimensjon på kortene så de ikke blir så flate. 

Hele serien samlet. Du kan se nærmere på kortene i butikken som ligger på Karihaugen i Oslo :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar