søndag 2. august 2020

Til en kaffeelsker

Hei alle sammen! Her er en liten påminnelse om utfordringen til Papirdesign som varer ut august! Håper mange får tid mellom sol, bading og parasoller til å være litt kreative og slenger seg med på utfordringen. Alt er lov, så det er bare å være kreativ! :-)

Mange er avhengig av kaffe for å fungere og dette kortet er laget til en kaffoholiker :-) Jeg har brukt stemplene på Kaffe-platen sammen med hjertet som egentlig er i bryllupskategorien, men det passer jo fint til mange andre anledninger også!

Kaffekoppen er farget med Caran d'Ache fargeblyanter. Første forsøk med disse og det blir nok fler også. Annerledes enn Copics'ene, men er jo en vanesak dette også. Det blir et annet uttrykk enn med tusjer. Koppen er montert på limputer. Det samme er teksten. Kaffebønnene gir en god kaffelukt :-)

Mange av mine kort lages stående. De aller fleste, faktisk. Dette kortet er tilpasset panelet med kaffebønnene som er en rest. Nå ble det en rest igjen av det andre kaffe-arket, så får bruke opp det en annen gang :-)

Bak koppen har jeg stemplet det ene stempelet fra Kaffe-platen med lys farge.

Innside med skrivefelt. Her har jeg stemplet det samme bakgrunnsstempelet i lys farge og en annen tekst oppå. Denne er ganske passende til mottaker :-) Teksten øverst er fra produktlinjen fra bakgrunnsarket og passet ekstra godt her :-)


Følgende produkter er brukt:

Mønsterark:
PD 17271 Kaffe latte
PD 17272 Kaffekunst (bakside)

Dies:
PD 1900047 Livet smiler
PD 18467 Hjerte 4

Stempel:
PD 16188 Kaffe


Ønsker dere en herlig dag i sommervarmen! :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar