torsdag 30. juli 2020

Til en hockeyspiller

Her er et kort laget til en som digger hockey. Spiller gjerne ishockey året rundt og det er jo kjekt at de bor i nærheten av en ishall som er i drift hele året :-)

Motivet er fra North Star Design og er stemplet med Versafine Onyx Black og så embosset med klart embosingpulver. Versafine tørker sakte så det går fint å bruke dette i stedet for embossingpute og svart pulver. Bokstavene er fra Sizzix og tallene fra Uniquely Creative. De er stanset ut i svart kartong to ganger og så mosegummi. Teksten er fra Norsk Stempelblad og er stanset ut med bannerdie fra Lawn Fawn. Denne bruker jeg utrolig mye! Virkelig verdt pengene sine :-)

Topphengslet kort, som så mange av mine kort er. Mønsterark er fra Papirdesign, diverse restepapir. Stjernene er også fra en Papirdesigndie, samme med sirkelen rundt motivet.

Motivet er svertet med Distress oxide Tumbled glass og hele sirkelen er så montert på limputer. Det samme er teksten.

Mottaker er også glad i å spille tv-spill og dermed passet kontrollen perfekt. Dette er nok en die fra Papirdesign. Den er montert på limputer slik at det gikk an å putte en pengeseddel bak. Knappene er stanset ut flere ganger og limt sammen slik at de blir opphøyd og mer likt en ordentlig spillkontroll. Teksten på skrivefeltet er fra Norsk Stempelblad.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar