mandag 26. mars 2018

Rosa bestillingskort

For en stund siden fikk jeg bestilling på et kort til en sykepleier som fylte 50 år. Bestiller ville ha det i rosatoner og gjerne litt mye pynt. Valget falt da på denne litt frekke sykepleieren fra Kenny K. Dette er et digistempel så man kan skrive ut i hvilken størrelse man vil. Dette motivet har jeg brukt til andre kolleger også, selv om vi ikke er sykepleiere (men bioingeniører) :-)

Jeg har brukt mønsterark fra Maja Design (enjoying outdoors). Alle kanter er sverter med Distress Ink Groune espresso. Ellers har jeg brukt blomster fra WOC, silkeblonde fra Maya Road og FranTage embossingpulver. Tallene er stanset ut i gullglitterkartong fra Søstrene Grene og foam.

Jeg har farget motivet med copics, veldig lett på kjolen siden denne skal være hvit. Heldigvis har vi ikke slike uniformer i helsevesenet ;-) Motivet er klippet ut og satt på limputer. Ovalen er stanset ut med Spellbinders-die, det samme er rammen bak. Disse er embosset med FranTage embossingpulver og limt på perlebånd. En tynn, bred blonde kan skimtes lett under motivet. Bokstaver fra Scrapmagasinet. 

På innsiden laget jeg en konvolutt siden bestiller ville ha med dette. Da ble det tekster på hver side og skrivefelt på baksiden. Konvolutten er laget på frihånd og pyntet lett med en litenkakserviett. Tekstene er fra North Star Design.

Skrivefeltet ble på baksiden denne gang (og dermed ikke plass til noe peronlig stempel). Pleier å ha med dette på alle kort jeg lager, men fant ikke noe egnet sted akkurat på dette kortet.. :-)1 kommentar: