tirsdag 6. mars 2018

Prøver meg på litt mer Clean and simple

Jeg fikk litt sansen for clean and simple-kort da jeg prøvde det sist. Og her har jeg laget et kort til som inspirasjon til CMN #94-moodboardet. Lekne lyse farger. Jeg fant jo fort ut at gule mønsterark (og Bazzill) er skikkelig mangelvare hos meg, det er ikke en farge jeg bruker noe særlig av. Men heldigvis fant jeg en gammel rest av et ark som passet til. Arket er så gammelt at jeg ikke har den villeste anelse hvor det kommer fra... :-)

Motivet er i hvert fall fra Stamping Bella - Faith the fairy. Jeg liker denne serien da de ikke har så overdrevne øyne, hår eller klær. De er litt lange, men det går fint på et vanlig kort. Dette kortet er ca 12 cm høyt. Teksten er fra Your Next Stamp og er embosset i svart. Eneste pynt er tre små bling.

På dette kortet har jeg kun brukt restepapir (ikke at det gjorde noe innhugg i restepapirbunken, akkurat...). Den rosa stripen er fra denne arkpakken.

Motivet er delvis stanset ut med en sirkeldie. Jeg har klippet ut bena og et par andre detaljer som stikker utenfor sirkelen og lagt disse oppå die'en da jeg stanset ut. Jeg liker denne måten å stanse ut på, da blir ikke diecut'en så stor og dominerende på kortet. Sirkelen (og bena) er satt på limputer for litt dimensjon på kortet.

Innside med tekst fra samme stempelplate som fra forsiden. Det er veldig kjekt å kunne sette sammen stempler på denne måten, da blir jo mulighetene uendelige.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar