tirsdag 15. september 2015

Julekort i grått og hvitt

Dette kortet hadde jeg med i desembernummeret av Ett Trykk 2014, men har ikke somlet meg til å legge det ut før nå. Jeg har brukt de herlige arkene fra Maja Design - Vintage Frost Basics 6"x6"-blokk. Har brukt tre forskjellige ark herfra i gråtoner. Arkblokken finnes i nettbutikken.

Her er det brukt dette tekststempelet som hovedmotiv og mange småstempler i bakgrunnen, både rundt teksten og på kortet forøvrig. Det er snøfnugg fra begge de små snøkrytall-platene og julepoststempelet. På selve kortet er disse stemplet med Archival Ink Watering Can, mens rundt teksten er de stemplet med Distress Ink Pumice Stone.

Trærne nederst er en die fra Marianne Design (LR0283), stanset ut i hvit kartong og malt litt med Gesso for å få en snøeffekt på trærne og på bakken. De hvite snøfnuggene er også die fra Marianne Design og kommer fra settet med staver og ski (CR1257).

Har svertet med Distress Ink Pumice Stone langs kanten og hatt på et lite strøk med glittelim rundt.
Har også malt litt med Gesso på rammen her.

 Sløyfe laget med osteklut og festet en liten sølvbjelle i. 

Tekstpanelet er satt på limputer for å få litt høydeforskjeller på kortet. 

Likt oppsett inni som på forsiden, bare mye enklere.  

Julen, det er miraklenes tid, fikk plass inni kortet. Det er stemplet med Archival Ink Watering Can. Her har jeg også svertet med Pumice Stone før die'en er tatt ut fra papiret. Da får man en slik fin ramme rundt.


Håper jeg kan gi deg litt inspirasjon til å komme i gang med julekortproduksjonen! Jula kommer like brått hvert år, og det er veldig lurt å begynne i god tid. Sier det samme selv hvert år, og det blir like mye stress hvert år også. Alt som skal gjøres og lages i siste liten.... :-)

2 kommentarer: