mandag 6. april 2015

Rosa konfirmantkort

Nok en gang har jeg tatt et lite dykk i restepapirbunken og laget et kort. Men det som er så rart, er hvordan haugen med restepapir bare bokser og vokser. Og det er veldig ofte jeg ikke finner akkurat den "riktige" biten som kan passe...

Her er i hvert fall et kort med ark fra Maja Design, det ene fra Sofiero-serien og det andre fra Vintage Summer Basics. Har vært veldig glad i Sofiero-serien, men nå er det snart tomt for de arkene hos meg.... (snufs)

Kortet ble til etter størrelsen på restearket, så det er ca 4 1/2" x 6". Motivet og teksten er fra North Star Design, et nytt tekstark (nr 5 - konfirmasjon) som kommer i nettbutikken snart. Alle blomstene (bortsett fra de små hvite knoppene og pyntebærene) er også fra North Star.  

Motivet er såvidt fargelagt med E11, E00, E000, E44 til håret og Pale Pink til leppene. Ice Grey 1 til bakgrunnen. Har også laget noen små prikker med Pearl Maker her og der.

Alle kanter er svertet med Distress Ink Pumice Stone.

Har brukt limputer under teksten. Rammen er fra Spellbinder Floral Ovals, stanset ut i hvit Bazzill.

Rammen under motivet er fra Spellbinders Elegant ovals og er også satt på limputer. 

Teksten inni er også fra samme ark og gikk såvidt inn i den nest største Classic Ovals large. Skrivefeltet er med den nest største Elegant Ovals og har brukt "poststempelstriper", "Gratulerer" fra denne platen og "Det er din dag i dag" fra denne platen. Disse er stemplet med annengangsstempling med Distress Ink Pumice Stone.

Under teksten er det plass til en pengeseddel eller gavekort. Det er jo mest populært å gi til en konfirmant :-)


Ønsker med dette å delta i følgende utfordringer:
- Hjertebodens aprilutfordring: konfirmasjon
- Scrappelysts aprilutfordring: bruk blomster
- Kort o Manias utfordring #127: alt er lov


Ønsker dere en fin kveld og håper dere har hatt en flott påske! :-)

3 kommentarer:

 1. Flott konfirmasjonskort. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 2. Kjempefint konfirmasjonskort. Liker godt oppsettet du har brukt. Fint med ovalene mot hverandre og blomsterranker innimellom.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 3. Lekkert konfirmasjonskort. Utrolig fint oppsett på blomstene, får herlig vårfølelse av det hele :) Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlett