tirsdag 21. april 2015

Fotballkort

I netbutikken til North Star Design finnes dette kule utklippsarket. Dette passer jo perfekt til en med fotballdilla! Fra dette arket fikk jeg laget to kort og da har jeg brukt alle bildene og sirklene med tekst og bilder. Man kan jo bruke færre bilder på hvert kort, så varer det lenger :-)

På dette kortet har jeg også jukset så mye jeg kunne slik at mønsterpapir og kartong varte til så mye som mulig. Bazzillen bak bildene og de små panelene er skjært ut fra den største svarte som utgjør hovedpanelet + at jeg har brukt opp litt restepapir :-) Mønsterpapiret har jeg også brukt begge sider av, så ut av 1 helt mønsterark og ca et halvt (det med "Gratulerer"), har jeg fått laget 2 kort. Kort nr 2 kommer i bloggen om kort tid.

Har brukt lite pynt for å la bildene komme i fokus. Mønsterark er fra Papirdesign. 

 Tekstsirkelen og banneret er satt på limputer for å løfte kortet litt. Da blir det ikke så flatt. Og en liten rund fotballcharm fikk plass nederst på kortet. 

 Banneret er stanset ut med Spellbinders Banner, embosset og svertet så vidt med Distress Black Soot. Har tatt veldig lite blekk på svampen og gnidd over i kantene mens diesen fortsatt sitter på arket.

 Innsidene med bilde og plass til en pengeseddel under det smale banneret på venstre siden. På høyre innside er det skrivefelt og et lite rundt bilde fra samme ark. 

Baksiden med nok et lite bilde.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar