mandag 16. februar 2015

Romantisk bryllupskort

Dette er et kort jeg fikk bestilling på for en liten stund siden. 5 bryllupskort i løpet av 10 dager, det ble litt hektisk.... Så flere av de ble ganske like ettersom jeg brukte det samme motivet og nesten samme oppsett. Dette, derimot, er med et annet motiv ettersom de var litt eldre enn de andre brudeparene, og da syntes jeg dette passet bedre. 

I have made a wedding card on request with a picture I found online.


 Motivet er funnet i Facebookgruppen The Digistamp shack. Det er stanset ut med Spellbinders label 4 med Gold label 4 på den hvite Bazzillen bak. Har brukt papir fra Maja Design (Vintage Basic - det bakerste) og Papirdesign (de to øverste panelene). Alle kanter er svertet med Distress Ink Pumice Stone. 

Paper from Papirdesign and Maja Design. Flowers from WOC and North Star Design, berries from Magnolia. I have used Spellbinders labels 4 on the picture with a frame og Gold labels 4 behind. And added some glitterglue around the egdes.

 Det rosa hjertet og de rosa knoppene er fra North Star Stamps, ellers er blomstene fra WOC og pyntebær fra Magnolia. Dette er klippet opp og limt på noen få bær her og der. 

The pink heart i also from North Star Design.

 Siden det blir en del paneler (har en tendens til å bli det på mange av mine kort), har jeg laget en liten rygg på kortet. Har preget på 15 cm fra begge sider (litt mindre enn 6"). 

 Det lille hjertet er fra Kaiserkraft og er malt med hvit Gesso. Det er også et lag med glitterlim oppå, men det synes visst ikke så godt på bildet.

The white heart is from Kaiserkraft and I've painted it with Gesso. 

 Innsidene med tekst og hjerter fra North Star Design. Hjertene er stemplet med Pumice Stone med annengangsstempling slik at det ikke blir så fremtredende. Syntes det ble veldig fint :-)

Stamps from North Star Design.

Og baksiden med mitt stempel som jeg har designet selv.


Deltar i følgende utfordringer:
- Live & Love Crafts challenge #32: heart(s)
- Papirlosjens februarutfordring: kjærlighet
- Kreativ Scrappings utfordring #2: kjærlighet4 kommentarer:

 1. Hej Heidi,
  Underbart vackert och romantiskt kort. Så fint med härtat av blommor! Tack för att du länkade upp till LLC; vänligen notera för framtida bidrag vår regel om max ett bidrag/utmaning.

  Kram, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  SvarSlett
 2. Virkelig lekkert bryllupskort!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping!

  DT Linda

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert bryllupskort! Nydelig pyntet :-) Tusen takk for at du deltar hos LLC denne måneden. Ha en flott kveld :-) DT Heidi

  SvarSlett
 4. Lekkert bryllupskort som virkelig oser av kjærlighet:)
  Takk for at du deltar på utfordringen vår hos Papirlosjen.
  Jeanett

  SvarSlett