torsdag 12. februar 2015

Bursdagskort til en glad gutt

Her kommer et kort jeg har laget til en gutt vi kjenner som har hatt bursdag. Jeg er veldig glad i Papirdesign side ark til gutter og konfirmanter, så det ble mye av dette her. :-)


 3 ulike Papirdesign-ark her. Det med Gratulerer er egentlig baksiden på dette arket, men jeg synes nesten denne siden er finere. Bruker det masse til slike små paneler på kort til bursdager til både store og små, gutter og jenter :-) Arket med tannhjulene er forøvrig baksiden av dette arket. 

 Motivet er et digistamp fra KennyK og er fargelagt med Promarkers. Ble ikke så fornøyd med håret, må nok øve mer.. :-) Men det fikk gå da jeg ikke tror han som skal få dette kortet bryr seg veldig om dette... ;-)

 M'en er en stor chipboard-bokstav som jeg først har farget med Promarker og så dekket med glitterlim etterpå. Småstjernene rundt omkring på kortet er rett og slett utstanset fra stjerneborden. 

Teksten på venstre innside er fra North Star Design og er en av mine store favoritter. Dette stempelet bruker jeg MYE! :-) På høyre innside er teskter fra Kort og Godt. Stjernene i hjørnene er stemplet med Pumice Stone og er også fra Kort og Godt.


Ønsker å delta i Papirdesign sin februarutfordring - bursdag -  med dette kortet.Og så må jeg nesten vise dere kortet som minstemor lagde til lillebroren til han som fikk dette kortet. De feiret nemlig samme dag. Var ei stolt frøken etterpå :-) (hun var her 4 år da hun lagde dette)

 Ark med fly og stjerner fra Papirdesign, Digistamp fra KennyK farget med mors Promarkere. Måtte ha litt hjelp til å stanse ut borden og måle riktig størrelse, men valgte alt selv og limte på. Mannen nederst til venstre er en egenlaget pebble også fra et Papirdesign-ark :-)


Fikk hjelp til hvilke bokstaver hun skulle skrive, men gjorde det selv. Motiv fra North Star Design på venstre siden og tekst fra Kort og Godt på høyre. 

2 kommentarer:

 1. Stilige kort begge to :)
  Fint med lag på lag av forskjellige mønsterark, og også at kortene er pyntet inni!
  Takk for at du ble med på Papirdesigns februarutfordring :)
  Hilsen Renate

  SvarSlett
 2. Kjempefine guttekort - begge to!! Likte godt stemplinga di på innsiden - det skal jeg ta med meg til neste gang jeg lager kort..
  Takk for at du ble med på februarutfordringa til Papirdesign.

  SvarSlett