tirsdag 10. februar 2015

Februarutfordring hos North Star Design- DT-bidrag

Da er vi kommet til ny utfordring hos North Star Design, og denne gangen blir det BINGO!!! Her er mitt bidrag, og jeg har brukt diagonalen: knapper, bokstaver/tekst og perler :-)

I disse morsdag- og Valentinesdager, har jeg laget et litt annet kort.... Vi pleier ikke å feire disse dagene så mye, men har laget kort til begge dagene likevel. De ligger allerede i bloggen. Derimot er dette et kort til en god venninne som jeg er veldig glad i :-)

 Har brukt mønsterark fra Pion (hadde visst glemt å skrive ned hvilke), to ulike. Motiv og stempler er fra North Star Design, samt de fleste blomstene. 

Alle kanter er distresset og svertet med Distress Ink - Walnut Stain. Det samme er de små tekststripene med #-stempler på. Har stemplet tekstene med Archival Ink - Coffee.

 Tag bak motivet med dette koselige stempelet.

 Chipboard fra Wycinanka, blomster fra North Star Design og bittesmå perler på borden under fra Nille. Liker så godt disse små blomstene som passer godt innimellom andre blomster :-)

 #-tagstemplene finner du her. Det er to ulike plater med små ord som passer til alle anledninger. Carpe Diem er fra en plate som ikke er i nettbutikken enda, men jeg håper den kommer snart! Her synes også glitterlimet rundt motivet litt bedre.

Til venstre er teksten fra en plate med Lykke-tekster som kommer snart (samme som Carpe Diem er på). Teksten på høyre innside finner du her, og swirlen i kantene er denne. Er også veldig glad i denne og bruker den masse! :-)Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Papirlosjens februarutfordrng: kjærlighet
- Nordsaltens hobbyklubb utfordring #110: til kvinnen
- Scandinavian Paper funs februarutfordring: alt er lov


3 kommentarer:

 1. For et vakkert kort du har laget! Liker fargesammensetningen din, helt nydelig:) Tusen takk for at du deltar på utfordringen kjærlighet hos Papirlosjen!
  DT Anita Lise

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, Heidi! Flott bruk av blonder og perler. Perfekt til vår utfordring i NSHK. Takk for at du deltar.
  Klem fra DT-Brita

  SvarSlett
 3. Flott kort!
  Tusen takk for at du bidrar på utfordring hos Scandinavia Paper Fun.
  DT Vibekke

  SvarSlett