fredag 15. november 2013

Tennbrikettbokser


Laget noen tennbrikettbokser til julemarked. Har igjen et par og tenkte det kunne brukes til julegaver :-) Flotte å ha på peishylla i stedet for å gjemme bort den stygge boksen :-)


 Har brukt ark fra Maja Design, motiv fra Pion eller Kreativ Hobby (husker plutselig ikke i farta), silkebånd kjøpt på Søstrene Grene og diverse snøfnugg. Kanten øverst er stanset ut i hvit Bazzill med en MS-punch. Lokket er malt hvitt (3 strøk). Teksten er skrevet ut fra data og stanset ut med Spellbinders. Noen småperler laget med Pearlmaker måtte også til.


Tennbrikettboksene har også fått på seg en tag m/tekst og en charm.


To ganske like med ulike motiv. Møsnterark er fra Maja Design her også. Glitterlim rundt bildene og litt snøprikker her og der, laget med snøpenn.

 Snøfnuggene er ulike dies og puncher, med perler i midten. Julekulene er fra Memory Box.


 Boksene er for store til at et ark går hele veien rundt så da må man skjøte. Skjøtene har jeg gjemt under den hvite borden (blir to stykker). Rammen rundt stempelet mitt er fra polske Wycinanka og er malt hvit og fått snø på seg.

 Her er to til, Maja Design-ark på disse også. Glitterlim og glittersnø på kanten rundt bildene.

 En julekule-dies fra Memorybox samt snøfnugg i lange baner :-)


 Nærbilde av mitt stempel med tre-rammen rundt, og snø i kantene. Teksten er skrevet ut fra pc og stanset ut med Spellbinders. Har også svertet i kantene før diesen er tatt ut. Synes det gir en fin effekt. Noen perler måtte også til :-)
 

Ønsker dere en flott dag der ute!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar