torsdag 14. november 2013

Flere lyslykter
Til julemaerkeden laget jeg også noen lyslykter med serviettmotiv. Serviettene er fra Sagen, veldig fine :-) Har lagt på et tynt lag Gesso først og brukt decoupagelim for å lime serviettene på. Så var det noen runder med UTEE, embossing av snøfnugg, crackle paint og perler

 Synes motivene er så herlige. Nå var det faktisk et par jeg gikk tom for, så må ut å kjøpe nye! Heldigvis er pakkene drøye i bruk, siden man får fire motiver av hver :-)
 Kantene rundt morivene har fått et lag med UTEE, for en "snø-effekt" og for å få en penere kant rundt bildene. Har også malt med crackle paint her og der. 

 Alle lyslyktene har fått en tag festet med hamp, og de aller fleste en snøfnugg-charm også. Gikk også tom for charms så det var noen av de siste glassene som måtte bli uten...

 Tagen er fra Magnolia og stanset ut i hvit eller lys Bazzill. Så har de blitt svertet i kanten og fått svakt stemplede snøfnugg her og der og en tekst midt på. Disse er fra Kort og Godt og Kreativ Hobby. Snøfnuggene er embosset med Seafoam white fra Ranger med en liten perle i midten.


 Her synes crackle painten litt bedre på bildet til høyre. Gir en slitt og fin effekt.
 


Glassene er gamle syltetøy- og diverse andre glass. Har spart siden i fjor og det blir faktisk en del glass! Ellers har jeg fått noen av mamma, to snille naboer, og et par andre kjente. Fint å kunne gi de gamle glassene nytt liv! :-)

Har dessverre ikke fått tatt bilder av disse med lys i, men har et tidligere innlegg med noen andre lykter hvor det vises godt hvilken fin effekt det blir. Til nå har jeg laget 52 lykter så jeg tror det blir noen julegaver også :-)

Er med på følgende utfordringer med disse:
- Hobbygarasjens utfordring #7: bildeinspirasjon. Lyslyktene gir et så fint lys, både inne og ute :-)
- Korthobbys novemberutfordring: juleprosjekt. Må si at dette ble et av årets store juleprosjekt! Lage alle disse lyktene :-)
- Kort o Manias utfordring #96: alt er lov så lenge det er jul. Er i skikkelig julestemning jeg, nå etter all denne juleproduksjonen :-)


Takk for titten og ha en flott kveld! Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :-)
  

5 kommentarer:

 1. Så flotte lykter! Og hele 52 stykk!! Wow, for en storproduksjon! Blir nok mange som blir glade for denne gaven.
  Tusen takk for at du deltar i hobbygarasjen sin utfordring
  Klem Karin Lovise

  SvarSlett
 2. så flott med lyslykter istedet for rett på kubbelys.
  disse likte jeg veldig godt altså <3
  og imponerende antall ja :o)
  takk for ditt bidrag til hobbygarasjen.
  klem pia

  SvarSlett
 3. JÄTTEFINA!!! älskar decoupage. Ska genast sätta igång och göra
  några lyktor. Passar bra som presenter.
  Ha det så bra Carina

  SvarSlett
 4. Så søøøøtt !
  Tusen takk for at du deltar i utfordringen her hos Korthobby.no i nå i november.

  SvarSlett
 5. Gratulerer som vinner hos hobbygarasjen! Send meg en mail på adressen din til post@hobbygarasjen.no , så skal du få en premie i posten! :-)

  SvarSlett