tirsdag 19. desember 2017

Eske med gavekort

Her har jeg laget en versjon av lommebokkort med plass til et lite kort inni. Jeg har laget et par slike før, denne er derimot litt dypere så det er plass til litt mer pynt :-)

Jeg har brukt mønsterark fra Bo Bunny - Whiteout-serien. Bannerne er klippet til fra resteark i samme serie. Snøfnuggene er tre ulike fra Rayher, to stanset ut i glittermosegummi (stort og lite) og et i papir. Dette for å få litt struktur og finere effekt. Kanten på esken er stanset ut med Lawn Fawn-dies - Stitched hillside border, i både kartong og mønsterark. Har pyntet enkelt med noen små perler et par steder.

Esken holdes lukket med en magnet som er festet under mønsterpapiret. Det er plass til et gavekort i lommen øverst på det lille kortet. Og så er det litt skriveplass. Samme snøfnugg stanset ut i glittermosegummi her og minimalt med pynt.

Forsiden av kortet med pynteelement fra et av mønsterarkene i Whiteout-serien. Bildet er satt på limputer for litt dybde. Kun pyntet med snøfnugg og noen få perler.

Baksiden av esken med et lite ordtak fra samme mønsterark som over.

Her synes også sidene litt bedre. Har kuttet til en remse kartong som er preget på hver 1/4" på annenhver side. Limt på siden og i bunnen av selve esken.

Nederst er det tenkt å ha på navn på mottaker(e). En litt mer innbydende måte å gi bort et gavekort på! :-)

1 kommentar: