onsdag 20. juni 2018

Kort til håndball-konfirmant

Dette kortet er laget på bestilling til en konfirmant som spiller håndball. Da er det kjekt at Dixi Craft har dies som passer perfekt, både til jente og gutt :-) Denne gangen var det til en jente og hun ville gjerne ha det i litt pastellfarger. Vet ikke helt om jeg fikk til det, men bestiller ble i hvert fall fornøyd, så får jeg håpe at konfirmanten ble det også :-)

Jeg har brukt flere ulike mønsterark fra Papirdesign, på banner-rekken er det både forside og bakside på noen av arkene i tillegg til rosa Bazzill. Bokstavene er fra Scrapmagasinets alfabet, mobilcharm fra Korthobby, Mathiablomster fra Hobbykunst og ramme fra Spellbinders under motivet.

Jenta er stanset ut i rosa Bazzill og rosa mosegummi for litt høyde. Rammen er limt på med foamtape. Det samme er banneret med navnet. Alle kanter er rufset. 

Innsider med tekst fra Kort og Godt (øverst) og Norsk Stempelblad (nederst). Hjertet er fra Die-namics - pierced heart, og det er ikke limt i overkant slik at det er plass til å putte nedi en pengeseddel. Så godt som alle bestillinger jeg får til konfirmanter skal være med pengelomme, så det er jo tydelig hva ungdommen ønsker seg.. ;-) Panelet bak er fra Lifestyle crafts - nesting doily squares. Ovalen på skrivefeltet er fra My Crafty Times (norsk produsent). Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar