mandag 24. juli 2017

Bryllupskort etter en liten pause

Hei! Vi har hatt en tid med Internett-problemer og så kom sommerferien. Da ble det et lite opphold i blogginga, gitt.. Og jeg som hadde tenkt å bruke mai og juni på å komme a jour med alle kort som ikke har kommet så langt som til bloggen. Det skar seg litt da vi mistet Internett. Å være uten nett i 2017 i mange uker (hadde mobildata, men kom ikke inn på så veldig mye) er ikke så moro. Går liksom ikke å lage blogginnlegg fra mobilen...

Uansett: jeg laget et bryllupskort til en nabo som giftet seg. De har jo vært sammen i mange år, men ikke tatt det store steget. Nå ble det bare et lite steg ettersom det ble kun en liten seremoni, men et luftig svev ble foreviget. :-)

Jeg syntes det var et morsomt bilde, så jeg ville ha det på forsiden. Et litt uvanlig bilde for et bryllupskort, men veldig festlig! :-)

Rammen er fra Simple Stories og kom i en pakke jeg vant fra Scrappiness. Jeg hadde tilfeldigvis noen fargerike dotter fra samme produsent (og noen fra Papirdesign). Hjertet er fra Studio Calico. Mønsterark er diverse fra Kaiserkraft og sirklene i bakgrunnen er en die fra Memory Box.

Rammen er satt på limputer for litt dimensjon. Og jeg synes det var kjekt at dottene matchet så bra i fargene med hjertene på rammen :-)

Litt restebiter klippet til bannere under bildet. 

Innsidene med et mer tradisjonelt bilde, også her i ramme fra samme pakke. Teksten er en die fra Scrapmagasinet. Bakgrunnen er mørkebrun Bazzill og hvit mosegummi oppå.

Bakside med rester av de samme arkene.


Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer med dette kortet:
- Hjertebodens juliutfordring: alt er lov
- Hobbygarasjens utfordring# 49: ballonger eller vimpler
- Kort o Manias utfordring #179: alt er lov
- Kreativ Scrappings utfordring #6: bryllup
- Nordsaltens hobbyklubbs utfordring #159: merkedager
- Papirlosjens sommerutfordring: alt er lov
- Scrap from your hearts utfordring #11: alt er lov6 kommentarer:

 1. Kjempe sprekt kort med tanke på bilde og farge valg. Fint sammensatt. Takk for du deltar hos hobbygarasjen.
  DT Lise

  SvarSlett
 2. For et herlig, morsomt og personlig kort. Elsker det :)

  Takk for at du deltar på utfordringen hos Nordsalten Hobbyklubb.
  DT Cathrine

  SvarSlett
 3. Kjempe lekkert.
  Tusen takk for at du deltar hos Kort´O´Mania.
  DT Veronique

  SvarSlett
 4. Digget motivet, alt må ikke være A4. Fint med den fargerine hjerteraden. Takk for at du deltar hos Hjerteborden sin utfordring denne mnd. Klem DT-Gunn

  SvarSlett
 5. Knallstilig, både bilde og kort! Herlig å se at alle bryllupskort ikkje trenger å være sukkersøte. Ramma var perfekt til kort/bilde. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Alt er lov. DT Monica

  SvarSlett
 6. Så stilig kort og bilde. Likte fargane du har brukt. Takk for at du deltar i utfordringa Alt er lov hos Papirlosjen.
  DT-Annelen

  SvarSlett