fredag 10. februar 2017

Til dåpsbarnet

Hei! Det har allerede blitt 10. februar og det er på tide med en ny utfordring hos North Star Design. Denne gangen skal det brukes dies. Det er noen jeg bruker på så godt som alle kort jeg lager, så dette ble enkelt.. :-) Mitt bidrag er et dåpskort i blått.

Jeg har brukt ark fra Maja Design, Vintage Baby, motiv funnet på Pinterest, tekst (øverst) fra klippeark og tekstdie fra Papirdesign. Ellers har jeg brukt en bred blonde under motivet, charms fra korthobby, blomster fra Prima og Wild Orchid Crafts og litt hvit flosstråd. Die'en jeg har brukt rundt motivet er fra My crafty times, en norsk jente som lager egne dies. Har egen gruppe på facebook :-)

Den store blomsten i midten er fra Prima og passet i fargene slik at det blå på kortet og den litt mer turkise vekten blir bundet sammen. Har endelig blitt litt tøffere på å bruke blomster, så nå kan jeg bruke myyye større blomster enn det jeg turte før... ;-)

De ulike panelene og tekstdie'en er satt på limputer og tykk Biltema-tape. Vimplene er bøyd litt opp i endene for mer 3D-effekt.

Innsidene med flere dies. Den firkantede er også et sett fra My crafty times, toget er fra Marianne Design og klesrekken er fra ebay (aliexpress.com). Kjekt når man kan kjøpe billige kina-dies og supplere med! Teksten på venstre side er fra sammen klippeark som teksten på forsiden. På skrivefeltet har jeg brukt dette dåpsstempelet i bakgrunnen og dette "Til dåpsbarnet"

Ordklynge-stempelet har jeg faktisk klippet i tre deler slik at jeg kan stemple deler av det som bakgrunn hvis jeg vil det. Her valgte jeg å bruke hele og som dere ser, er det ikke noe problem å sette det sammen igjen selv om det er klippet opp :-)


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Kaboks utfordring #10: baby/barn/dåp
- Kort o Manias utfordring #169: bruk dies/punch
-


6 kommentarer:

 1. Fantastisk nydelig kort, og så herlig gjennomført igjennom alle sider.Og motivet ditt må jeg bare si jeg forelsket meg litt i altså :-)
  Tusen takk for at du scrapper med oss i kaBoks :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig dåpskort med mange fine detaljer.
  Takk for at du deltar på KortoManias utfordring.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 3. Nydelig, og veldig gjennomført når man pynter alle sider slik. Tusen takk for at du leker med oss i KaBoks.

  SvarSlett
 4. Åhhh!! Ett så fint kort!!! Fina detaljer att upptäcka!! Tusen tack för din tolkning hos oss på kaBoks! Kram Anna 😃

  SvarSlett
 5. Så skjønt kort, herleg motiv! :) Takk for du deltek hos Kort O Mania! DT-Gina

  SvarSlett
 6. Smukt med smukt på. Så mange skønne detaljer.Tak for din deltagelse i KaBoks udfordringen. Hilsen Gitte DT

  SvarSlett