torsdag 26. januar 2017

Til en kokk

Hei! I dag vil jeg vise fram et kort i glad-farger. Har brukt en farge jeg sjelden bruker: turkis! Men morsomt å gå litt utenfor komfortsonen også noen ganger. Jeg har tatt frem tusjene, og det er jo ikke så ofte jeg gjør det... Dette er et kort til en venninne som er kokk og da hun hadde bursdag var det jo naturlig å velge disse motivene fra Mo Manning. Det er tre ulike motiv som er satt sammen.

Har brukt mønsterark fra Maja Design og blomster fra WOC, Prima (den store turkise) og Papirdesign (de små turkise). Tekststempler fra Norsk Stempelblad og North Star Design.

Selve kortet er jo ganske enkelt. Ettersom motivet ble såpass stort var det ikke plass, eller behov, for veldig mye annen pynt. En kakeserviett, litt bling og småperler er det eneste.

På motivet har jeg brukt både Copics og Promarkers. De går om hverandre ettersom begge er alkoholbaserte tusjer. Og ettersom jeg ikke har så veldig mange Copics enda må jeg spe på med Promarkerne. :-) Det var jo flaks at blomstene passet så godt til fargen på komfyren ;-)

Motivet er satt på tykk tape. "Carpe diem" er satt på limputer.

Innsidene med samme oppsett som forsiden. Tekst og sommerfugl fra denne stempelplaten. Annengangsstemplet med Distress Peacock Feathers. Syntes det passet med kjelene på innsiden også, og et lite stempel fra Norsk Stempelblad her også.


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Scrappiness utfordring: prøve noe nytt (første gang jeg har brukt flere digitale stempler i samme motiv, og de nye stemplene fra Norsk Stempelblad måtte jo prøves)
- Kreativ Scrappings utfordring #1: Alt er lov

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott kort. Fine farger og fint gjennomført på alle sider.

    SvarSlett
  2. Så flott kort! Nydelig pyntet og fargelagt. Likter veldig godt fargene:) Takk for at du deltar i Scrappiness sin utfordring. Klem Bente-Heidi

    SvarSlett