tirsdag 10. januar 2017

Nytt år, nye muligheter!

Det har allerede blitt 10. januar og det er på tide med en ny utfordring hos North Star Design. Mitt bidrag er et enkelt kort med restepapir fra Maja Design. Med tekst som motiv og noen blomster blir det enkelt,men det måtte bli slik denne gangen. Privat kan jo bare dette året bli bedre, etter en litt dårlig start. Avslutningen på fjoråret kunne også vært bedre, men satser på at det blir bedre utover vinteren og våren nå :-)

Uansett, her er kortet:

Denne teksten synes jeg er veldig fin og den passer til mange anledninger. Har brukt den mye til både bursdag og konfirmasjon for begge kjønn. Og på kort uten en spesiell anledning. 

Arkene er resteark fra Maja Design som er rufset i kantene. Blomster fra NSD og Kort og Godt (den store blå), pyntebær fra Magnolia og perlestrå fra Kort og Godt.

En liten swirl fra Marianne Design er også plassert under blomstene. Pluss litt hvit flosstråd.

Innsidene er enkle. Øverst er denne grunge-teksten. På skrivefeltet er denne teksten fra word window-platen. Her er også mange andre anvendelige tekster.


Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Kort o Manias utfordring #167: alt er lov
- Kreativ Scrappings utfordring #1: alt er lov1 kommentar:

  1. Et nydelig kort. Hadde du ikkje skrive at det var restepapir, hadde eg nok ikkje tenkt over det :). Det stempelet der likte eg virkelig, og sjønar godt at det blir mykje brukt.

    SvarSlett