søndag 4. desember 2016

Nostalgiske Toffifee-esker

Pion har i flere år hatt mønsterark med nostalgiske motiv, med hjort og/eller kirke. Jeg synes disse er så fine og har hamstret en del av de. Så har laget mange Toffifee-esker og Melkehjerte-esker med disse arkene. Her er to Toffifee'er jeg lagde helt like, for salg på julemarked.

Bakgrunnsarkene er også fra Pion, men ulike kolleksjoner. Men det gjør ingenting, for de går godt sammen likevel. Teksten er fra North Star Design og en del av "Gode gamle juletekster"-platen. Denne er en av mine favoritt-stempelplater når det gjelder juletekster. Er så mange fine på denne! Den er dessverre utsolgt i nettbutikken, men håper den kommer inn igjen! :-)


Jeg har brukt blomster og pyntebær fra WOC og små kamilleblomster NSD, orekongler jeg har funnet ute, mini-chipboardsnowflake fra Maya Road (malt med Distress Paint og dekket med Distress Glitter), litt hvit tråd og en liten gullbjelle. Små perler fra FabScraps i hjørnene. Litt osteklut under motivet også. 


Baksidene med en fin tekst fra denne platen. Mange fine julehilsener her :-) De store perlene fungerer som små ben slik at esken står penere på bordet :-)


Deltar i følgende utfordring:
- We love vintage challenge 80: alt er lov

4 kommentarer:

 1. What a lovely creation ! De paper is very, very beautiful !
  Thanks for joing us at WLVC.
  Greatings, Odette.

  SvarSlett
 2. Such a lovely creation...really beautiful
  Thanx for joining us at WLVC.
  xxx Plony

  SvarSlett
 3. How lovely, like the paper. Thanks for joining us at WLVC.

  xx Henriëtte

  SvarSlett
 4. This card is so beautiful! Thanks again for your participation in WLVC!

  Gr. Jacqueline

  SvarSlett