lørdag 10. desember 2016

Nissen på tur - melkehjerteeske

Det er blitt 10. desember og på tide med en ny utfordring hos North Star Design! Tiden går fort mot jul, og jeg har laget mange julegaver, mest for salg, men også litt til eget bruk. Denne esken var en av de ekstra jeg måtte lage til siste julemarkedet, hadde på langt nær laget nok av disse.... Det er litt mer jobb med disse enn Toffifee-eskene, men de er jo også veldig flotte. Må nok lage fler av disse til neste år, gitt.... ;-)

 Jeg har brukt de fine julearkene fra Papirdesign, årets kolleksjon. Nissen kommer fra et utklippsark fra North Star Design (nisse i farta, blå). Esken er enkelt pyntet med bare 3 stjerner med bling og noen snøfnugg med perle i midten.

Har laget en liten flapp til å åpne esken med. Det er magnet på baksiden og under arket på selve esken. Har bare stanset ut en oval og brettet denne i to, limt den ene halvdelen på innsiden av lokket og en bling med perle på utsiden av den andre halvdelen.  

Teksten finnes i to andre varianter i nettbutikken. Denne utgaven var et lite spesialstempel i svært begrenset utgave.

Har brukt sirkeldie fra My Crafy Time, et sett med sirkler og scalloped sirkler. Har i tillegg stanset ut en sirkel med Spellbinders som passer i mellom nisseark og Bazzill. Stjernene er innmat fra en stjernebord-punch. Små bling fra Kort og Godt passet i midten. 

Nissen var bittelitt for stor sirkeldie'en med søm, så da måtte jeg jukse litt. Klippet ut tuppen av skiene (og litt på enden av ski og stav), la disse over kuttekanten på die'en slik at disse ikke ble stanset ut. Så blir det en fin effekt også, synes jeg :-) Ikke så lett å se på bilde, men rundt sirkelen er det glitterlim.

De ulike panelene er satt på tykk dobbeltsidig tape (fra Biltema). Blir ikke veldig høydeforskjell med denne tapen, men litt i hvert fall. Vanskelig å få bilde av det, det synes litt mer i virkeligheten.

Samme oppsett på innsiden av lokket. Teksten er fra samme utklippsark som nissen. Det er flere motiv og tekster på samme ark, så man har mange valgmuligheter :-)


Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer med denne esken:
- Kreativ scrappings utfordring #12: jul
- Hjertebodens utfordring for november og desember: jul
- Deep ocean challenge blog challenge #143: santa is coming to town (skiing down the hill) :-)
- Hobbygarasjens desemberutfordring: jul
- Nordsaltens hobbyklubb utfordring #151: jul og nyttår
- Papirlosjens desemberutfordring: jul/vinter6 kommentarer:

 1. Så lekker og forseggjort denne var. Lurt tips for å ta vare på skiene, ble mer liv over det og da 🙂
  Flotte farger var det og 💙
  Takk for ditt bidrag til Hobbygarasjen. Pia

  SvarSlett
 2. Nydelig eske du har pynta! Tusen takk for at du deltar på juleutfordringen hos Nordsalten hobbyklubb! DT Anita Lise.

  SvarSlett
 3. Så flott pyntet og fint med teksten inni lokket
  Takk for at du deltar hos Hobbygarasjen.no
  Juleklem fra DT Jorunn Elin

  SvarSlett
 4. Lekker innpakning og så fint motiv du har brukt! Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping sin juleutfordring, ønsker deg ei fin jul!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 5. For en nydelig eske! Elsker den blå fargen! Takk for at du deltar i Papirlosjen sin jule-utfordring. Stor juleklem fra DT-Synnøve

  SvarSlett
 6. For ei nydeleg eske. Eg likte spesielt godt detaljane med stjerner og snøkrystaller på lokket. Takk for at du deltar hos Papirlosjen- Klem DT - Anita

  SvarSlett