tirsdag 17. november 2015

Toffifee-eske med nissegutt

Jeg har laget mange Toffifee-esker den siste tiden. Har vært med på ett julemarked og skal være med på ett til. Da må man lage massevis av mye... ;-) Her har jeg laget en Toffifee-eske med nye mønsterark kjøpt hos North Star Design med motiv fra et av de nye klippearkene. Dette med nissegutter og tekster. Teksten på baksiden er fra samme klippeark, mens teksten på forsiden er fra dette klippearket.

Siden det er mye møsnter i arket i seg selv, har jeg bare brukt ett lag. Pyntet med blomster, et par snøfnugg og en die fra Kaboks (Juleklem). På nissegutten har jeg dekket stjernen med et tykt lag med Glossy accent. Litt vanskelig å ta godt bilde av, men det gir en 3D-effekt når det tørker :-)

Har brukt ulike blomster, rød julestjerner fra Papirdesign, rød roser fra North Star Design og de andre blomstene er fra WOC. Pyntebærene er fra Magnolia. 

På siden av esken har jeg stemplet med Julehilsen fra denne plata. Har stemplet med "en liten smak av jul" på andre siden.  

Baksiden av esken med tekst fra samme klippeark som nissegutten. Har satt store perler i hjørnene som fungerer som "ben" slik at den står litt opp fra underlaget. Ett av snøfnuggene er Maya Road chipboard som jeg har malt med Distress Paint Picked Fence. Den på forsiden er også dekket med et lag glossy accent og dyppet i Distress Dry Glitter Rock Candy.Ønsker å delta i følgende utfordringer:
- Nordsaltens hobbyklubb #128: vinterglede
- Scrappegarasjens utfordring #17: jul
- Scrappiness utfordring november/desember: jul
- Card and scraps utfordring #107: jul/christmas
- Kort o Manias utfordring #141: vinter

5 kommentarer:

 1. Så fin eske du har laget. de utklipps arkene er skikkelig fine og gir noe ekstra til juletingene vi lager. Takk for at du ble med på scrappiness sin juleutfordring, klemm DT Jorunn ♥

  SvarSlett
 2. Kjempefin eske du har lagd, takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness

  SvarSlett
 3. Nydelig toffifee-eske.
  Tusen takk for at du deltar hos Card and Scrap.

  SvarSlett
 4. Herlig julegutt på en nydelig eske!
  Takk for at du deltar i utfordringen hos Scrappegarasjen!
  DT-Eva

  SvarSlett
 5. Lekkert! Veldig kjekke gaver!
  Takk for at du deltar på scrappagarasjens utfordring!
  www.scrappegarasjen.no

  SvarSlett