tirsdag 10. november 2015

Pyntet After eight-eske

Det er blitt den 10. november og på tide med en ny utfordring hos North Star Design. Denne gangen er det SJOKOLADE som gjelder og det passer jo perfekt for meg som driver med produksjon til julemarked til helgen :-) Dette er mitt bidrag til utfordringen:

Jeg har brukt mønsterark fra Pion (Glistening season og Silent Night + ulike detaljer fra klippeark). Syntes disse arkene er så fine i seg selv så denne esken ble enkelt pyntet. Har limt på perlebånd, ulike snøfnugg, litt blomster og en pebble. Enkelt og greit :-) 

Snøfnuggene er ulike dies fra Kaboks, Marianne Design
Alle kanter er rufset og svertet med Distress Ink Walnut Stain. Tekstpanelet oppå boksen har også fått glitterlim rundt kanten.

Jeg har brukt ulike småstempler fra North Star Design her: varme klemmer fra stempelplaten Gode, gamle juletekster, poststempel Nordpolen, et lite god jul-stempel (med LITEN "j" (!) - hurra!) og en liten tekst fra et av de nye utklippsarkene med nissemor og nissefar. Denne har jeg stanset ut med en 1" punch, svertet i kantene, limt på en epoxysticker med glitter og limt alt i en bruskork.

Blomstene er fra NSD (de rød) og WOC (de andre + pyntebær). Perletråden er fra Kort og Godt. Perlene på snøfnuggene er fra FabScraps.

Siden jeg har valgt å lage en rygg på esken fikk jeg litt bedre plass til å skrive en liten hilsen (og litt mer pynt) på baksiden. Julehilsen er stemplet med Archival Ink Coffee. Har brukt det lille poststempelet her også litt her og der. Snøfnugg, engel og frimerker er svertet med Walnut Stain, det samme med skrivefeltet. Glitterlim rundt kanten her også (synes ikke noe godt på bildet).


Jeg ønsker å delta i følgende utfordringer med denne esken:
- Papirplanetens utfordring #1: jul
- Card and scraps utfordring #106: jul
- Ett Trykks trykkpresse for november (sjokolade)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar