mandag 10. november 2014

DT-bidrag North Star Stamps november - sjokoladeplate

Det har blitt den 10. i måneden igjen og det er dermed klart for en ny utfordring hos North Star Stamps! Denne måneden er det jul som står i fokus og vi vil se julerelaterte produkter. Det kan være kort, poser, pakkelapper, pyntede sjokolader eller andre julerelaterte ting :-)

Her er mitt bidrag, en pyntet 200g sjokoladeplate.

 Arkene er fra Maja Design. Bildet er et klippeark fra North Star Stamps, den lille teksten kan du finne her. Den finnes i flere varianter. Juleklem-diesen er fra KaBoks og selges også av North Star Stamps.

Snøfnuggene er chipboard fra Maya Road og er malt først med Distress Paint, Picket fence, så lagt på et godt lag med Glossy Accent og strødd Distress Dry Glitter over til slutt. Perlene er fra FabScraps. Har også hatt litt glitterlim rundt bildet, men dette synes visst ikke her.

 Inni kortet har jeg pyntet enkelt med litt snøfnugg og stempler på skrivefeltet. Julens gleder kommer fra denne platen med masse flotte tekster. Hjertet finnes også i en større versjon. Samme type snøfnugg som på fremsiden og dies fra dette settet fra Marianne Design.

 På baksiden fikk dette stempelet plass. Et par snøfnugg her også :-)

 Et lite nærbilde av det lille hjertet og snøfnugget :-) Hjertet er stemplet med Archival Ink Coffee, andregangs, for å få et svakere trykk.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar