lørdag 9. juni 2012

Konfirmantkort
Selv om jeg ikke har konfirmant selv, er det jo konfirmanttider nå. Det går en del av de på jobben og her er ett av de jeg har laget. Dette er et bestillingskort hvor mottaker ville ha noe med en danser på. Da passet det godt med ballerinaen fra Marianne Design.


 Mønsterark fra Bildmålarna, ramme fra Kort og Godt (farget med Distress - Tattered Rose og Worn Lipstick og en rosa Memory Box jeg ikke husker navnet på), kakeserviett, bling fra Kort og Godt, blomster fra litt her og der, en philosophy-tag fra Tim Holtz, en liten fjær og en mini-pebble fra Prima. Hjertet under rammen er en del av kitet vi fikk utdelt på forrige Hønetreff. Alle kanter er svertet med Walnut Stain.

 Ballerinaen er stanset ut på lys Rosa Bazzill og har fått en liten perle i håret. Rammen er limt på et stykke papir som er svertet med litt Vintage Photo og Walnut Stain. Perler fra Kort og Godt.

 Blomster, en mini-pebble av hard plast (fått på Hønetreff) og en charm.

 Enkle innsider, tekst jeg har skrevet ut fra pc, stanset ut med Spellbinders.

Baksiden med mitt stempel, kakeserviett som er lett svertet og perler.


Er med på følgende utfordringer med dette kortet:
- Scrapperikets utfordring nr 52: doilie/kakeserviett
- Papir i hjertets juniutfordring: konfirmantkreasjoner


Takk for at du titter innom!4 kommentarer:

 1. Lekkert konfirmasjonskort :-) Den ballerinadiesen er jo bare så nydelig :-)) Takk for at du deltar i Scrapperiket sin utfordring, og lykke til! DT Heidi

  SvarSlett
 2. Nydelig kort !! :)
  Herlig med ballerinaen og rammen. Flott farge og pynt også ! :)

  SvarSlett
 3. Noe så nydelig <3 Ballerinaen i ramma HErlig, fargene HErlig, blomstersamlingen HERlig, arkene HERLig, detaljene HERLIg, sammensetningen HERLIG!!!!

  SvarSlett
 4. Så herlig kort du har laget!!!!! Den ballerinaen i ramme var super-flott. Passet utmerket til et konfirmantkort. Nydelige farger :) Takk for at du deltar hos Papir i hjertet <3 Ha en fin helg!

  SvarSlett