lørdag 9. juni 2012

Kort til en dame


Jeg har her laget et kort med min nye favoritt - Cookie Cutter XL fra QK, label 8. I pakken er det 18 (!) dies fra bittesmått til ganske stort. Basen i dette kortet er laget med den største diesen og de neste størrelsene på de andre panelene. Liker at det er så små forskjell på størrelsene så det passer å bruke diesene i flere lag. Synes ofte med Spellbinders at det er for stor forskjell på størrelsene og ender ofte med å klippe rundt.

Mønsterark er fra Kort og Godt, jeg likte dette så utrolig godt med de duse rosene og avispapirfølelsen. Har også klippet ut noen roser og limt på oppå for å skape litt mer dybde og liv i kortet. 

Motivet er fra Sagen og passet godt i midten av doilien. Denne er en dies fra Cherry Lynn og er farget med Walnut Stain og Vintage Photo, samt en dusj med glimmermist. Tekst fra Kreativ Hobby stemplet på en bannerdies fra Tim Holtz. Blomstene er litt ymse.

En blonde, 3 charms og litt ulike blomster. Perler fra Kort og Godt.

Tekst- og skrivefelt er to str mindre en mønsterark, og det sier litt om hvor tette størrelsene er. Føler dennen kommer til å bli MYE brukt hos meg... :-) Blomstene er klippet ut fra mønsterarket.

Fikk akkurat med en liten rose-pebbles bak også, og da var det ikke mye igjen av arket :-) Valgte å ha litt mindre panel bak, det er jo tross alt en bakside :-)


Er med i følgende utfordringer med dette kortet:
- Nordsalten Hobbyklubb # 55: Bildeinspirasjon (rosa roser)
- Scrapperikets utfordring # 52: Doilie/kakeserviett

Takk for titten og jeg blir veldig glad for en kommentar! :-)

4 kommentarer:

 1. Lekkert kort :-) Takk for at du deltar i Scrapperikets utfordring, og lykke til! DT Heidi

  SvarSlett
 2. Så nydelig kort! Kjenner igjen det du skriver om diesene fra Spellbinders:)
  Tusen takk for at du deltar hos NSHK.
  Klem fra Gunn

  SvarSlett
 3. Helt vannvittig nydelig kort. Tusen takk for at du deltar hos Nordsalten Hobbyklubb. Klem, Lene

  SvarSlett
 4. SMELT HEIDI!!! Så nydelig, skjønner godt du lar lagt elsk på de diesene <3<3<3 Tror jeg må ut å shoppe når skattepengene kommer ;) Så utrolig fint når du får de så tette <3<3<3 Det som mangler på spellbindersene!!!
  Nok en gang et fantastisk kort <3 Hvor skal jeg kunne klare noe sånt...kanskje du må lære meg.....thihi....!!!

  SvarSlett