tirsdag 6. mars 2012

Herrekort


For en liten stund siden kjøpte jeg flere digitale KennyK-stempler. Det finnes noe til de aller fleste anledninger, men jeg synes de litt kinky passer best til mannfolk :-)

Her har jeg laget et kort etter en skisse. Det var meningen det skulle være med til en annen utfordring også, men oppdaget at jeg var for sent ute, dermed hadde jeg jo ekstra god tid til å legge det ut også... :-) Dette kortet er laget etter skissen til Cards for men, en blogg kun med kort til gutter/menn. En veldig enkel skisse, men meget anvendelig.

Recently I bought several digital KennyK-stamps. These stamps fits to every occacions, but my favourites are the "kinky" ones to men. This card I've made after a scetch, å quite simple scetch, but very useful. I think I could make several cards with this scetch :-)


Jeg klarte ikke helt å følge skissen til punkt og prikke... Følte at jeg måtte ha noe tekst på fremsiden (det ble veldig nakent uten). Dama fikk sitte på kanten av rammen, som er laget av to Spellbinders med lys blå bakgrunn.

I couldn't follow the scetch fully... I felt it needed sentence at the front, it seemed very naked without. This lady got seated at the frame, made by two Spellbinders (with light blue background).Jeg har farget med Promarkers, og for de som følger med i bloggen min har jeg øvd meg i det siste. Føler at jeg begynner å få litt teken på det nå, selv om det er LANGT igjen til jeg kan kalle meg flink... :-) Tror også jeg må til innkjøp av en ny Blender snart, da denne blir rimelig mye brukt... :-)

I've coloured with Promarkers. I have practised lately and starting to get a hang of it. But it's a LONG way before I can say I'm good... :-)Innsidene ble ganske enkle med samme Spellbinders og mønsterark, og noen stjerner.

Quite simple insides. I've used the same Spellbinders as at the front, patterned paper and some stars.


Baksiden med ca samme oppsett som forsiden.

The back with about the some layout at the front.


Med dette kortet er jeg med i utfordringen til/with this card I'm attending the challenge to Cards for men: Challenge # 5 - sketch  

Håper du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Ha en fin dag :-)
Have a nice day :-)


2 kommentarer:

  1. Så kjempe stilig kort <3 Syntes du har blit super flink med promarkerne dine :) Gleder meg til å se hvert kort du lager :)

    SvarSlett
  2. i'd say you are pretty good with those promarkers already!! fab card

    Perfect for our sketch at cards for men - thanks for joining us

    Jen xx

    SvarSlett