tirsdag 26. september 2023

Bryllupskort

Hei folkens! Her er et bryllupskort jeg har laget på bestilling. Har ikke laget bryllupskort til homofile par før, men en gang må jo være den første :-) Flaks at WJensen design har motiv som passer til anledningen! Her finner man motiv til alle anledninger :-)

Dette paret likte å reise til Italia, og det nærmeste jeg kom reise, vin og Italia var en flaske fra Kuttut med Toscana på :-) Ellers er det mønsterark fra Papirdesign, noen nye ark og noe restepapir. "Til brudeparet" er fra Scrapmagasinet og er stanset ut flere ganger i hvit kartong og gullkartong til slutt,  limt sammen og montert på limputer. Motivet er stanset ut med die fra My Crafty Times, blomster er fra Papirdesign og Wild Orchid crafts. Teksten i hjørnet er fra Norsk Stempelblad, stanset ut med 1" punch og limt en epoxy sticker med glitter oppå. Bruskorken er fra Kuttut. Ringene i bakgrunnen er fra Memory Box.

Noen charms her og der fra Korthobby og Papirdesign måtte med for å røffe opp kortet litt. Det ble et rimelig feminint maskulint kort :-) Heldigvis ble både bestiller og mottakere veldig fornøyde.

Innsider med stempler fra North Star Design og Norsk Stempelblad. Hjertene er stemplet med Inkon 3 stempelpute som jeg bruker mest til å stemple motiv jeg skal fargelegge med no lines teknikk. Men det går jo fint å stemple svakt på skrivefelt også :-)



Ønsker dere alle en super dag :-)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar