mandag 1. februar 2021

Lykke til med nye utfordringer!

I dag starter en ny utfordring hos Copic Marker Norge! Temaet er som vanlig "alt er lov" og valgfritt tema denne måneden er rødt eller valentines. Jeg har valgt å lage et rødt kort med blomster og røde detaljer. Kortet er laget til en kollega som sluttet på jobben på fredag, håper hun vil trives i ny jobb selv om det er trist at hun slutter hos oss. 

Motivet er fra Gina K design og heter Friendship blooms. Det er stemplet med Simon Says Stamp - Fog og fargelagt med følgende farger:
Rødt: R59, 29, 27, 24, 22, 21
Grønt: BG99, G28, 46, 82
Grått: W5, 3, 2, 1, 0

Panelet er stanset ut med rektangeldie fra My Crafty Times. Den passet ikke helt i lengden, så måtte kutte ut delvis begge veier. Det samme med scallopdie'en under. Bokstavene er fra Scrapmagasinet, teksten er fra Huldra design og er stanset ut med banner fra Lawn Fawn. Bannerne er montert på limputer i ulike høyder. Eneste pynt er gumdrops fra Your Next Stamp.

Jeg har brukt de samme fargene på alle blomstene, men litt mer av de mørke nyansene på de mørke blomstene og mer av de lysere på de andre. På denne måten kan man få ulike uttrykk med de samme fargene :-)

Jeg har lagt på litt skygge delvis rundt blomstene, så de ser mer 3D-aktige ut.

Enkel innside med stempel fra Papirdesign og en rest fra et mønsterark fra Studio Light.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar