onsdag 17. februar 2021

Årets første konfirmasjonskort

Hei! I dag deler jeg litt inspirasjon fra utfordringen hos Scrappelyst. Der gjelder det bruk av dies/punch/mønstersaks. Så en veldig vid utfordring! Jeg bruker jo dies på de aller, aller fleste kort så dette var jo ikke vanskelig :-)

Kortet mitt i dag er stanset ut med en die fra Studio Light (Stencil 198). Arkene er også fra Studio Light, fra serien Lovely Moments. Videre er det dies og perler (og en papirrest) fra Papirdesign, tekst fra Scrapmagasinet og jente fra Kort og Godt. En doily fra Prima og charm fra Korthobby.

Jenta er montert på limputer. Stanset ut i både rosa og hvit og limt sammen slik at det blir en slags skyggeeffekt. Teksten øverst er stanset ut tre ganger og limt sammen.

Hva er vel et konfirmasjonskort uten pengelomme? Det er svært få av disse kortene jeg lager uten dette, det sier jo sitt om hva konfirmantene ønsker seg.... :-)
Uansett; gavekortlomma og teksten på skrivefeltet er fra Papirdesign, stempelet øverst er fra Norsk Stempelblad og sirklene er fra Spellbinders.

Kunne jo ikke ha en naken bakside... Stempel fra Papirdesign.Ønsker dere alle en super dag videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar