torsdag 3. desember 2020

Julepyntet dør

Hei! I år har det ikke blitt tid til å lage så mange julekort. Har fått laget de viktigste, men ikke noe mer enn det :-) Sånn er det med full jobb på hverdagene, og fullt opp på ettermiddagene med trening, kjøring, henting og bringing av barna. Livet går i bølgedaler og for min del har det vært travelt de siste månedene. Håper det roer seg litt til neste år :-)

Dette kortet er laget til julekalenderen hos Copic Marker Norge. Hver dag vil en i designteamet legge ut et julekort og hver dag følger en nydelig julesang for ekstra julestemning. Hopp innom bloggen for skikkelig juleinspirasjon! :-)

Motivet er fra Make it Crafty - Front door wreath. Følgende farger er brukt:
Grått: W5, 3, 1, 00
Brunt: E49, 47, 44, 42
Grønt: G28, YG67, 63, 61
Gult: Y38, 35, 32
Rødt: R89, 59, 46, 43
Glass: BG71 (hjemmelaget), 70, B20
Murstein: E18, 19, 17, 04, YR01
Mørkegrått: C9, 7, 5

Jeg har brukt Chunky white embossing enamel fra Stampendous som snø. Har varmet fra undersiden av arket for å hindre at bitene blåser bort. Ellers har jeg brukt snøfnugg fra Kort og Godt og Marianne Design (de små) og embosset tekst fra Concord & 9th. Motivet er stanset ut med rektangeldie fra MFT og montert på foamtape. Mønsterarket er fra en eldre serie fra Papirdesign (Stille natt). Har bestemt meg for å bruke mest mulig gamle ark i år, har jo så mange som bare ligger der.... :-P

Innside med tekst fra Kort og Godt


Håper du også er godt i gang med julekortene. Nå er det en drøy uke igjen til alle må sendes hvis de garantert skal komme fram før jul. Gleder meg til å se alles julekreasjoner fremover! Ha en riktig fin førjulstid! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar