torsdag 24. desember 2020

God jul til alle sammen! Julegaveboks

Hei alle sammen! Først vil jeg ønske dere alle en riktig god jul! Håper dagen i dag står til forventningene og at dere får en super feiring. Året i år har vært merkelig, utfordrende og langt. Lite visste vi i våres at et lite virus ville få så store konsekvenser nesten et helt år frem i tid. For noen blir årets julefeiring drastisk redusert og de fleste av oss får ikke treffe alle venner og familie som vi ønsker. Jeg håper likevel at vi klarer å få en fin julefeiring. Her skal roen senke seg, vi har mange fridager sammen. Vi skal ut på turer, grille pølser og møtes rundt bålpanna. Vi gleder oss til det.

Så over til dagens kort. Eller en boks, egentlig. Dette er julegaven vår til minstefrøkna. Hun ønsker seg noe så kjedelig som penger og da må jo mor lage noe ut av det. Løsningen ble en eksplosjonsboks med en liten eske inni.

Mønsterark er fra Maja Design 4 ulike serier. Frøkna mi er glad i blått, så da ble det blått tema på boksen. Pakkedie fra Papirdesign på alle sidene utenpå boksen, god jul er også fra Papirdesign. Kantene på lokket er stanset ut med MS-punch.

Lokket ble et pyntet julelandskap. Bomull, vatt, kuler fra Prima, div. pynt fra Nille, Søstrene Grene ++ og snøfnugg fra Marianne Design. Konglene er orekongler funnet på tur.

Utsidene av boksen er like.

Innsidene med eske inni. Sirklene på det lille lokket er montert på limputer for ekstra dimensjon. Jeg ville ha en relativt enkel boks inni, så den er lite pyntet. Men likt som de andre sidene.

Stempler fra Papirdesign, Norsk Stempelblad og North Star Design.

Inni esken er det plass til pengene hun får. Innsiden av lokkene er også med stempler, disse fra Kreativ Hobby. Alle sider er enkelt pyntet med små snøfnugg og bling.


Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul! Håper dere får en fin julefeiring og kan spise masse god mat og få en riktig så koselig julekveld!

Juleklem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar