fredag 22. mai 2020

Gave-eske og kort til jubilanten

Som jeg har nevnt "noen" ganger tidligere, har vi flere rundt oss som fyller 40. Dette året blir vel en eneste lang fest etter at corona-restriksjonene slippes opp... :-) Denne esken (og kortet) ble laget før coronaen kom og vi fikk tatt en skikkelig feiring. Det var et stort og festlig lag med kostymer (kle deg ut som noe som begynner på forbokstaven din) og det var mange festlige kreasjoner. En kveld som vi kommer til å huske leeeeenge! :-)

Vi gikk sammen med noen flere vennepar og spleiset på en gave. Et gavekort så jubilanten kan bruke på noe hun selv vil etter hvert. Kortet ble såpass tykt, så da lagde jeg en eske til også i samme stil.

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign (Vennskap- og Hell og lykke-serien). Motivet er fra Kenny K og farget med følgende farger:
Hud: E04, 13, 11, 01, 00, 000, R22, 20
Lepper: R37, 35, 32
Hår: E49, 47, 44, 43, 42
Beige: E55, 53, 51, 50
Rosa: RV 17, 14, 13, 11, 10
Gult: Y38, 35, 00

Bokstavene er fra Tim Holtz og tallene er et stempel fra Papirdesign som er embosset i gull. På sidepanelene har jeg brukt en MS-punch. Blomster fra WOC og flaskecharm fra Korthobby.

Kortet inni esken. Gratulerer-die fra Papirdesign. Motivet er stanset ut med rektangeldie fra My Favorite Things og montert på limputer. Dotter og perler fra Papirdesign, solbrillecharm fra Korthobby. Tallene er fra Tim Holtz, samme sett som bokstavene.

Innsiden av esken med tekst fra Norsk Stempelblad. 

På kortet er motivet speilvendt i forhold til esken. Ellers samme farger og oppsett.

Innsiden av kortet med skrivefelt. Dette er skrevet på pc før jeg har kuttet det til kortet, derfor er teksten med (sladdet). Øverst er en lomme hvor gavekortet er stukket inn. Lommen har fått en liten pyntekant med en kantdie fra Pretty Pink Posh (Scallop border) og en tekst fra Papirdesign.

Både kort og eske sammen. Esken lukkes med magnet som er skjult under mønsterarkene.



4 kommentarer:

  1. Nydelig både kort og eske 💕 Flotte mønsterark, og KennyK er ALDRI feil ❤️

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Ikke så ofte jeg bruker KennyK lenger, men syntes det passet fint her :-)

      Slett