søndag 3. mai 2020

40 år og fæbjuløs

I dag er det tid for ny utfordring hos Papirdesign. Temaet er FEST og vi vil gjerne se bruk av (minst) to dies eller stempler. Som nevnt flere ganger tidligere er det mange i vennekretsen rundt oss som blir 40 i år. I denne forbindelse har jeg laget et nytt kort til en jubilant.

Jeg har brukt mønsterark fra Håpefull-serien og et par av de nye die'ene som kom tidligere i vår. Jeg har brukt begge sider av mønsterarket, synes det er like fint på begge sider :-) Alle produktene på kortet er fra Papirdesign.

Kortet er et staffelikort med den store gratulerer-die'en i fokus. Panelet holdes oppe av noen perler og et klistremerkeord som er limt på limputer. På skrivefeltet har jeg klippet opp et stempel for å kunne stemple opp fuglene alene. Det er ikke noe problem å bruke hele stempelet igjen med teksten som hører til, man setter de bare inntil hverandre på akrylklossen så er det klart til bruk. Fuglene er stemplet med Archival Shadow grey.

Sett fra andre siden. Den store gratulerer-die'en er montert på høye limputer. Ballongene er også montert på limputer, i ulike høyder.

Skrivefelt og den ene innsiden med die'en som hører sammen med ballongene.

Følgende produkter er brukt:

Mønsterark:
PD 1900349 Frihetsfølelse

Dies:
PD 1900256 40 og fæbjuløs
PD 1900040 Frøken
PD 1900259 Hipp hurra

Stempel:
PD 1900153 Frihet

Pynt:
PD 1900289 Gratulerer 1 - klistremerker
Grå perler
Grå roser
Hvite knopper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar