fredag 14. september 2018

Eksplosjonsboks til bryllup

Etter sommerferien drøsset det inn med bestillinger på bryllupskort. Her er den ene, en eksplosjonsboks i hvitt, lilla og sølv (etter bestillers ønske). Det var også ønskelig med bilde av paret, så det er også med :-)

Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign (Hell og Lykke). Utsidene er enkelt pyntet med et panel med bilde eller stempel. Teksten her er skrevet ut fra pc. Dottene er fra Papirdesign.

Stempler fra Papirdesign og North Star Design. De doble hjertene i bakgrunnen er også fra NSD. Alle panelene er stanset ut med Lifestyle Crafts dies. Sølvark fra Søstrene Grene. 

Tekst fra Kort og Godt på siden og tekst skrevet ut fra pc på lokket. Har fylt et stort hjerte med masse blomster oppå. Charms fra Korthobby og Kort og Godt. Perletrådene er også fra Kort og Godt.

Inni esken med tekster fra Kort og Godt. På skrivefeltet er teksten fra Norsk Stempelblad.

Kaken inni er dekket med mønsterpapir på sidene, perletråd og masse blomster. På toppen to ringer fra Korthobby.

Innsider og lokket sammen. Går med mange blomster på en slik boks! :-) Men veldig hyggelig å kunne glede brudens mor med en ekstra fin gave :-) Og etter hva jeg har hørt ble det veldig godt tatt i mot også, det er jo alltid hyggelig å høre!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar