tirsdag 4. september 2018

Årets første julekort?

Hei! Det er snart på tide å begynne så smått på julekortene, for de som ikke allerede har begynt :-) I år har jeg faktisk vært ute i god tid og fått laget noe. Godt å være i gang, i hvert fall!

Her har jeg laget et enkelt kort med rådyret fra denne stempelplata. Synes stemplene fra Huldra designstudio er veldig flotte, de er anvendelige til mye og treffer et marked i Norge som vi ikke har hatt. Enkle, treffende tekster med passende motiv og muligheter for veldig mange variasjoner. 


Jeg har brukt mønsterark fra Bo Bunny - winter playground. På dette kortet er det brukt mest restepapir. Banneret hjorten er montert på er fra Rayher (her), det samme er sirkeldie'en (her). Trærne og snøfnugget er fra en pakke fra Rayher (her) med flere elementer, så her kan man trikse og mikse som man vil.

 Banneret er monter på limputer øverst og nederst slik at det blir flatt og ikke bøyer seg over alle lagene med papir under. Rådyret er også montert på limputer. Her har jeg klippet opp limputene til smalere biter slik at de passet under bena.



Håper dette gir litt inspirasjon til å begynne med julekortene i år! 


Ønsker alle en super kreativ dag!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar