torsdag 30. august 2018

Maritimt konfirmasjonskort

I våres fikk jeg bestilling på et konfirmasjonskort som helst skulle ha litt maritimt preg over seg. Konfirmanten driver med seiling og da passet de maritime arkene fra Maja Design veldig godt. Fant ut at jeg ikke hadde mange igjen, det meste rester fra 6x6-ark, så det ble litt triksing og miksing for å få det til. Men det gikk jo bra til slutt :-)

Jeg har brukt flere ulike ark her, noen skjell (noen plukket på egenhånd og noen kjøpte fra Rayher), charms fra Korthobby, ekte fiskegarn, tekstdie fra Papirdesign, stempel fra Norsk Stempelblad og bokstaver fra Scrapmagasinet.

Tekstdie'en og bildet er montert på limputer og pebbelen med bruskork er limt på med et par 3D-gluedots (ellers hadde den blitt helt skjev). Stjernekantpunch fra Martha Stewart på ankerpanelet. Alle kanter er rufset litt.


Ble mange lag oppå hverandre og ikke akkurat et kort man ville sendt i posten ;-) Det veier ganske mye.

På øverste innside er det en pengelomme. Stempler på innsiden er fra Papirdesign (tekst), Kort og Godt (poststriper) og Inkadinkado (splash). De to siste er stemplet med Distress Ink Fades Jeans (splash-stempelet er annengangsstemplet).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar